Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No właśnie, jak wyzdrowieje to do żłobka, i "tylko" te noce zostaną. W ogóle hit, na to zapalenie ucha nałożyła się... Trzydniówka. Dziś wywalił klasyczna wysypkę. Masakra.
Emol - nie mam pojecia. Szczerze mowiac. Bede rozmawiala z naszym pediatra. Bo w przychodni przy kontroli przyjela nas inna lekarka. Teraz nie bylo juz naszej szczepiinki na wzw b i musialam zdecydowac sie na inna, wzielam platna. Pojawily sie krostki wokol miejsca, gdzie byla zaaplikowana szczepionka, w sumie tam najwiecej. Ogolnie na calym ciele, katar i problemy z przelykaniem. Najpierw problemy z przelykaniem i kaszel, a pozniej katar. No ale przeziebienie moglo sie wziac z tego, ze po stronie dzieci zdrowych biegaly dzieci kaszlace i z katarem. Denerwuje mnie to, ze rodzice zabieraja chore dzieci do dzieci zdrowych. Rozumiem jeszcze lekko zakatarzone niemowlaki, a nie kilkulatki. Nie jestem w stanie zabronic dziecku bawic sie z nimi bo przeciez takie dzieci sa najfajniejsze i jest histeria jak go odciagam od nich.
U nas spanie od tygodnia masakra, wstaje do niego milion razy i jeszcze ok 3 budzi się nie śpi przez godzinę lub dłużej. Usypia ok 5 a ja wstaję do pracy 5.30 więc.... same wiecie
Dziewczyny na forum mam pazdziernikowych mialam laske ktora Miala miec duze dziecko i w koncu corke (ma juz dwoch synow). Dzisiaj urodzila. Szok bo 4200, 59 cm i syn. Trzeci syn. Ubrany na rozowo