Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie tez z wywiadu i cos wspomnial o tym ze przy tych clexane sie czesto wywoluje porod ale mowil ze na rozmowe o tym przyjdzie czas.Liluli a czemu miała byś wcześniej urodzić u mnie to wynika z obciążonego wywiadu...
U mnie tez z wywiadu i cos wspomnial o tym ze przy tych clexane sie czesto wywoluje porod ale mowil ze na rozmowe o tym przyjdzie czas.
Ja też biorę clexane hmmm.no ciekawe jak to się dla nas zakończy
![]()
Kasiulka moja kolezanka co tez go bierze ma miec w pt wywolywany 2tyg.przed terminem. Az zapytam na nastepnej wizycie od czego to zalezy.Liluli moja bratowa tez bierze, normalnie poród ma zacząć sie sam, nic nie przyspieszają
Ola w myśle ze jest wszytko ok. Ja w poprzednich ciążach nie brałam nic. A fanka ryb raczej nie jestem. Z wyjątkiem łososia, ale
sporadycznie go jem
Hej, ciekawe, ja biorę fraxyparyne - ale lekarz nie mówił nic, nie wybiega tak dalekoKasiulka moja kolezanka co tez go bierze ma miec w pt wywolywany 2tyg.przed terminem. Az zapytam na nastepnej wizycie od czego to zalezy.
![]()