Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Haha dzięki dziewczyny jestem Wam wdzięczna za te przepisy ale ja generalnie dobrze gotuje z tego co słyszę od swoich gości ale z plackami zawsze miałam problem także luuuzik przeżyję [emoji14]
Przerabialam wszelkie przepisy na racuchy: z drożdżami, proszkiem, soda, z dodatkiem octu /wódki.
Różne..
Nie mniej z moich wypieków wszystko wychodzi perfekcyjnie, więc i ja recze za te przepisy [emoji5]
Makarony to jest to co mi wchodzi ostatnio najlepiej [emoji39] no i w pracy łatwo odgrzac. Chyba jednak będę się musiała trochę powstrzymać bo nawet dzisiaj mi koleżanka powiedziała ze sporo przytyje jak tak będę je jadła codziennie.
Bulkaasia to Chyba u kazdej inaczej. Ja w poprzednich ciazach niedostalam wogole
Aga sto lat sto lat. Spokojnej reszty ciazy i szybkiego porodu
Joanna Chyba wczoraj ci niegratulowalam (naprawde mam skleroze ciazowa).oczywiscie wizyty i za domek trzymam kciuki
Lilith na spokojnie nic nieczytaj
Dla chorowitkow zdrowka
Temat szczepien gdzies Mi Mignelo. Ja jestem za szczepieniami.tutaj w niemczech pierwsza szczepionke dziecko dostaje Chyba w 8 tyg zycia. Na rote tez szczepilismy mala.jak sie u lekarza mowi ze dzisiaj sie niechce szczepic bo np dziecko lekki katarek czy poprostu zle spalo przeklada sie na inny Termin. Pozniej jak sie zapomnij czy cos to zaraz dzwonia i przypominaja.i wszystkie szczepionki u nas za darmo