Bulkasia moj maz tez wszystko robil sam poczawczy od hydrauliki elektryki, stawiania scian panele itp.Bogu dzieki ze wszystko to potrafi bo i tak sam remont to kilkanascie tys a jak by jeszcze do tego doszla robocizna to nie chce myslec nawet.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Mąż mnie dziś wyciągnął po materiał
I zrobiłam sama, masakra bo ręcznie maszynę dopiero jutro przywiezie. W przyszłym tyg jadę po inne materialki plus wstążki. Te pierwsze były próbne i dla cory bo ona szyję sama
Niedługo przejdecna ciuszki
Pola ja nie mam 160 a wole długie. Mam zdjęcie, jutro wrzucę
Nie odpisze, tylko poczytam bo właśnie siadlam. Wrzucam fotki i moje dzieło.
Zobacz załącznik 794308 Zobacz załącznik 794309 Zobacz załącznik 794310 Zobacz załącznik 794311
Bry mamusie. Noc nawet ok, chociaż znowu miałam takie realistyczne złe sny. Pogoda skiszona. A ja jakoś smutna od ranaJakoś dopada mnie to ile rzeczy, spotkań mnie ominie czy omija, znajomi, z którymi bardzo rzadko się widuję wrzucają zdj , wiecie, gdzieś wyjeżdżają, coś ciekawego robią , a ja siedzę jak ta kupa z synusiem. Uwielbiam go i niby mam też czas żeby wyjść czasem na spotkanie z koleżanką czy poćwiczyć czy wyjść do sklepu, ale czasem mnie tak dopada, taka nostalgia. No to natrułam Wam
A i jeszcze do tego dochodzi brak ruchów w brzuchu, jestem w 16 tyg, to sprawia, że po prostu czuję jakbym miała flaczka na dole i tyle, waga nadal +1kg.
A ból głowy mówiłam, że był u mnie właśnie od czekolady![]()