Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie od tego zacznie się wojna. Po to mam M. i rodzinę,żeby mi pomogli posprzątać, wyprali ciuchy, zmienili pościel,czy podali kawę gościom. Nie chcę,żeby mi obca baba po domu łaziła i w szafkach grzebała. W marcu mam z nimi spotkanie, wizytę domową (?) Wtedy im powiem czego oczekuję, bo ja po porodzie nie będę się szarpać z żadnym babskiem. Ciekawa jestem ich reakcji bo mam trochę wymagań, a płacę to i wymagam. Interesuje mnie osoba, która przyjdzie, sprawdzi czy z dzieckiem wszystko ok, czy u mnie też ok i tyle. Słyszałam,że czasem mają jakieś mądre rzeczy do powiedzenia,ale nie chcę,żeby mi ktoś cokolwiek starał się narzucić. Poza tym chcę,żeby to była holenderka mówiąca dobrze po angielsku , żadnej kobiety w chuście.Takie panie sprzatają także dom, robią śniadanie, czasem i obiad..różne obowiązki domowe..zależy też na kogo się trafi bo u mnie niecałe 7lat temu to było jedno wielkie nieporozumienie..
Jakoś dopada mnie to ile rzeczy, spotkań mnie ominie czy omija, znajomi, z którymi bardzo rzadko się widuję wrzucają zdj , wiecie, gdzieś wyjeżdżają, coś ciekawego robią , a ja siedzę jak ta kupa z synusiem. Uwielbiam go i niby mam też czas żeby wyjść czasem na spotkanie z koleżanką czy poćwiczyć czy wyjść do sklepu, ale czasem mnie tak dopada, taka nostalgia. No to natrułam Wam
A i jeszcze do tego dochodzi brak ruchów w brzuchu, jestem w 16 tyg, to sprawia, że po prostu czuję jakbym miała flaczka na dole i tyle, waga nadal +1kg.