Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mała pierdoła- to "dolne" to od 90 jest "źle"Mafu zadzwoń do lekarza ale zazwyczaj jak przekracza 100 dolne i 140 górne to wtedy trzeba coś łyknąć. Pij dużo wody, odsapnij na chwilę, postaraj się nie stresować i zmierz ciśnienie jeszcze raz. No i nie pij dziś już kawy
![]()
Sorry, musiało mi się pomieszać między stronami że to nam polecaAim - ten Sinecod i Dexa Pico to dla dzieci(lilith pisała, że synke w nocy się dusił)
W ciąży nie stosowałam![]()
Kawa nie jest szkodliwa w ciąży generalnie w małych ilościach. Ale jeśli jest za wysokie ciśnienie to nie zaleca się. Ja choruję na nadciśnienie tętnicze i kawy nie pije raczej bo mi skacze ciśnienie.Dzięki leże właśnie i czuje że juz chyba mniej mi to serducho wali, wode tez popijam. Kawe piłam od 4 m-ca raz dziennie bo własnie niskie znowu miałam i sam gin powiedział że nie zaszkodzi..zaraz zmierze znowu
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
No może dlatego , że ja generalnie choruje od paru lat na nadciśnienie tętnicze to mam od lekarza nakaz brania podwójnej dawki dopiero przy 100.Mała pierdoła- to "dolne" to od 90 jest "źle"reszta ok
także ja też bym poczekała bo i tak nic z tym nie zrobią.
Sorry, musiało mi się pomieszać między stronami że to nam poleca![]()