Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powątpiewałam w to czy taki tampon daje jakiejkolwiek zabezpieczenie i się zdziwiłam bo jeden z moich lekarzy gin wręcz to zalecał. Także ja tam nie wiem, nie znam się, za głupia jestemMamusia zazdro basenu, powalczę z dziadem i tez chce iść. Używasz jakiegoś zabezpieczenia? Tampon i czopek profilaktyczny np? Albo są specjalne tampony... nie wiem czy będziesz umiała mi odp albo moze Aim. Ale czy taki tampon realnie jest ochrona przed syfem basenowym?
Sylver pieknie! Na zdjęciach bardzo wydajesz mi sie podobna do Marleny z bloga makoweczki
Mamusia zazdro basenu, powalczę z dziadem i tez chce iść. Używasz jakiegoś zabezpieczenia? Tampon i czopek profilaktyczny np? Albo są specjalne tampony... nie wiem czy będziesz umiała mi odp albo moze Aim. Ale czy taki tampon realnie jest ochrona przed syfem basenowym?
Mamusia zazdro basenu, powalczę z dziadem i tez chce iść. Używasz jakiegoś zabezpieczenia? Tampon i czopek profilaktyczny np? Albo są specjalne tampony... nie wiem czy będziesz umiała mi odp albo moze Aim. Ale czy taki tampon realnie jest ochrona przed syfem basenowym?
Sylver pieknie! Na zdjęciach bardzo wydajesz mi sie podobna do Marleny z bloga makoweczki
Dziękuję AgaSylver - cudowni jesteście! Niech Wasza miłość wiecznie trwa [emoji3]
Zazdroszczę widoków - widok z wieży zawsze robi wrażenie, ale.. Wieczorny nastrój + kolacja + te światełka - efekt nie do podrobienia [emoji4]