Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aled powodzenia!
Tymuniek szukając plusów to nie przytyjesza to duży plus. Do tego kłucia sie przyzwyczaisz
w dwóch poprzednich ciążach od początku musiałam mierzyć, teraz tylko rano. A tak naprawdę bardzo trzymasz godzin posiłków? Bo ja mniej więcej godzina w ta czy w ta...Najbardziej współczuje głodu... w pierwszej byłam głodna cały czas
. Jescze mierzyłam ciśnienie 4 razy dziennie, ale cóż to za problemy
![]()
Opuściłam parę dni i tyle stron naskrobalyscie :-)
Najwazniesza info,wczoraj miałam wizytę i jestem tatarska szczęśliwa :-) noszę pod sercem dziewczynkę,zdrową!!!tak super fikala na usg,230 gram i 13 cm szczęścia.pytałam o ból i kłucie z lewej strony nad pepkiem a lekarz powiedział że ma prawo kluc bo tu jest główka dziecka,a nieźle się wypina :-),trochę się zdziwiłam bo pamiętam jak pisalyscie ze macicy podnosi się nad pępek dopiero ok.20 tygodnia ale gin.powiedział że z każdą ciąża macica rośnie i podnosi się szybciej,mam 17+5.
Sylver zazdroszczę Paryża
Mam 6,5 letnią córkę i jej zachowanie też jest ostatnio nie do zniesienia,w ogóle mnie nie słucha,traktuje jak koleżankę,obraża się,żadne rozmowy nie pomagają,eh a to dopiero początek
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do ruchów to ja już kilka razy poczułam ale na prawdę pojedyncze typu 2 dziennie rano i wieczorem i jak położyłam rękę to już nic. Ale o ile dobrze pamiętam to to były właśnie ruchy a nie jelita bo to tak jakby ktoś mi skakał w środku po narządach
A ja się bawię od kilku lat decupage i wczoraj mąż mi wyjął moje stuffy z piwnicy - w końcu mam na to czas i o to zrobiłam sobie chustecznik na chusteczki higieniczne![]()
Jeszcze muszę go polakierować kilka razy ale generalnie wyszło całkiem całkiem chyba
![]()
Tea ogromne gratulacje!!
Maziajka trzymam mocno kciuki za Ciebie.
Truskawka, nie bój. Wszystko pięknie u Was wyjdzie :*
Z ruchami różnie.. Widzisz w tej ciąży mocne ruchy poczułam później niż w poprzedniej a niby szybciej ma być. Tez się stresowalam ale spokojnie poczekaj jeszcze. Na dopplerze słyszysz??
Aga jak pisałam Alex. Co powinnam robić ja? Chyba leżeć od początku do końca. Chyba, że mam od lat lakarzy fo niczego, mimo iż chodzę do jednego z najlepszych szpitali w UKuwazanie a przesada to dwie różne sprawy. Dziękuję za miłe słowa :* i ostro to ja do nikogo tu nie pisze, bo absolutnie nie mam powodu. Bulkasia tez tak ostatnio to odebrała, cóż, może źle składam zdania,nie ukrywam
Co do netflexa polecam amerykański wziąść. Poczytajcie na necie, na pl i np ang. Nie ma połowy tego co na tamtym
Morela to jest baardzo przykre.. Ale dzieci stety niestety dorastają, mają slasne zdanie nie zawsze amdre.. Ciężko to przetrwać.. W obecnej chwili już przestaje rozumieć moja córkę. Kiedyś sobie mówiłam, że zawsze będę pamiętać jaka sama byłam a do świętości było mi daleko.. Niestety córa zaskakuje nas zupełnie innymi dziwactwami.. Może to się bierze z czasów w jakich żyliśmy my a jak jest obecnie.. Nie wiem.. Czasem brak juz sił.. I aż się łezka zakreci gdy patrzę na hej zdjęcia gdy miała 4-5 lat..
Bulkasia a jak teraz?? Są regularne czy czasem znowu się chowają??
Morela śliczne!!
Inka wow, gratuluję,pewnie sporo wyzeczen was to kosztowało. Ale jak widać wRto było.
Juz pk lekarzy. Żelazo jeszcze niższe.. Zwariujeee.. A już i tak jem 600 nie licząc witamin..
Tsh mi nie zrobi grr mimo, że zawyżone bylomjuz 7 tyg.temu.
Musze jechać do szpitala babskiego znowu..
Dostałam kartę na krew, musze się z pielęgniarka umówić kiecy podjedzie.
Zaczęłam zolknac wiec wątroba do kontroli a jeszcze boli mnie coś pod lewym zebrem.. Oby nie woreczek.
Kilka wyników źle ale do przeżycia.
Dziś wieczorem przyjeżdżają po stara sofę to ogarniamy wejście na ogród.
A jutro auto do naprawydostaliśmy zamiennik merola, ujdzie. Zobaczymy co ludzie w tym widzą takiego haha. Tak więc sprzątanie jeszcze w obecnym, odkurzanie etc. Zaraz obiad i po starsza.
Co macie jutro na obiadek?? Nie mam pomysłu..
Syn przespal cała noc a ja ciągle na siku i jakieś bóle na kości lonowej ale w środku miałam i nie pospalam![]()