Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hej ;-) wiem, ze kiedys pisalyscie o zapaleniu pecherza... Ale zanim sie dokopie, to zapytam na szybko;-) Co na to mozna w ciazy? ;-( auc
No właśnie tak to jest że wszystkim dookoła Wydaje się że jest nam tak cudownie bo Mieszkamy z mamusią pod jednym dachemZonagraja, mojej teściowej ani razu nie dałam córki 10 lat temu potrzymac dopóki nie skończyła 6 tyg. Jak przykeciala do nas po urodzinach syna to trzymała go dosłownie 3 razy a bylq 10 koszmarnie ciągnących się dni.
Nie dość ze daleko miesz,a to czasem i tak ma jeszcze odpaly. Swoje dzieci wychowała maaarnie a nas bedzis pouczać.
Nie wiedziałam, że jej placicie. Myślałam, że tak oszczedzacie i odkladacie kasę na depozyt np. Przesrane, że tak powiem, wybacz kochana. Może jednakmwynajem? Choćby kawalerka??
My też z córką jesteśmy do siebie podobne Wszędzie nas pełno i ona tak samo jak ja stara się brać udział we wszystkich możliwych przedstawieniach konkursach i tak dalej... ale charakter to chyba trochę po babci odziedziczyła bo wszystko wie najlepiej i można jej czasami coś 5 razy tłumaczyć a ona i tak ma na ten temat swoje zdanie nawet jeśli oczywiście nie ma racji...No wkurzające to jest bo ja strasznie nie lubię się z nią kłócić. Bardzo dużo rzeczy robimy razem, obie śpiewające, obie artystyczne dusze i właściwie nierozłączne ale nie mogę pozwolić żeby weszła mi na głowę bo za parę lat będę miała przekichaneWięc dziś była kosa i oczywiście płacz ale obiecała poprawę po raz któryś - zobaczymy
![]()
Morela, niestety.. Nie wiem jak to jest z chłopcami ale z moja tez się tak zaczynało.. Serce boli.. Ale tak jestkiedyś była moja księżniczka, teraz to ciągle się jej cls nie podoba a moje zdanie przede wszystkim. Z wiekiem coraz gorzej, mimo iż się staramy by relacje były jak najlepsze..
Karo fajnie, że dzień udany, to najważniejsze, uważajcie na siebje![]()
Wiesz co.. Internetowa szkoła rodzenia z pewnością nie zaszkodzi [emoji6].Cześć dziewczyny, mam pytanie czy któraś z Was chodzi bądź będzie chodziła do jakiejś szkoły rodzenia? Ja niestety pochodzę z małej miejscowości i mam z tym problem bo dojazdy zajmowały by mi około godziny w jedną stronę co jest dla mnie bardzo uciążliwe. Słyszałam co prawda o internetowej szkole rodzenia chyba na stronie Prenalenu . Co myślicie o takim rozwiązaniu ? zapisać się do takiej szkoły, w sumie jest to darmowe więc może warto spróbować.