Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lech free właśnie free nie jest, on jest 0.1%. ja nie wchodzę w dyskusję czy to jest ilość szkodliwa czy nie bo czytałam różne argumenty i nie umiem się ustosunkować jednak fakt faktem nie jest to równo 0.0Lech free
nie ma to jak ruski szampan za 5złDzięki za odp, tam chyba jedna mała szklanka wina wchodzi do tej zupy, najwyzej naleje mniej i tyle, to sie gotuje, a pozniej jeszcze zapieka w piecu, wiec dosc długo sie grzeje, a ja mam niesamowita ochote na taka zupke z serem mniam
Co do piwka to ja pilam ostatnio warke wlasnie 0% cytrynowa, bardzo smaczna, bavarie tez mam w piwnicy taka zwykla 0% musze zobaczyc, czy sie nie przeterminowala. Ostatnio widzialam tez szampana bezalkoholowego normalnego, czyli nie typu piccolo, ale w sumie 40 zł kosztował, nie to ze lubie tanie trunki, ale za w sumie wode babelkowa z jakims emulgatorem to troche duzo
pumelova mnie zawsze tesc proponuje wino jak u nich jestesmy, nie wiem czy on nie pamieta, ze ja jestem w ciazy, czy nie rozumie, ze to takie szkodliwe, ale z drugiej strony szwagierka piła w ciazy, wiec pewnie on mysli ze to norma.....ja oczywiscie zawsze odmawiam, kieliszek wina nic mi nie da a moze zaszkodzic bardzo.
Kurde.. Nie strasz.. Ja tam 0% widziałam [emoji19].A Żywiec bezalkoholowy też jest 0.5%