Morela takie nostroje mogą być w ciąży.. Miewalas juz wcześniej prawdziwa delreche czy tylko obniżenie nastroju??
Bulkasiaa trzymam mocno kciuki!!
Dziewczyny za wizyty również i chwalić się
Ewcia kurcze ja nie robie bo sid boje dawać tam grzebać,,
U nas córka i mąż zjedzą. Synek zależy co, on mało słodkiego lubi, jak ja. I też zawsze daje znajomej imjednym sąsiadom haha.
Zgaga nie przechodzi. Na chwilkę i tyle. Co gorsza zalapalam od syna coś i chciałam się wspomóc cytryna z miodem czosnkiem i malinami a nie idzie tego wypić bo aż oddychać nie mogę.. Tak bolą płuca przy tym refluksowym.. Z rana jest lepiej, wiec zaraz zrobię podejście kolejne..
Truskawka, pamiętasz jak na święta napieklam? Lubie tak.. Ale mam okresy niepieczenia jak np.poczatek ciąży i teraz tez mi się nie chce.. Mam obrzydzenie do słodkiego i ciężej się przemoc. Zawsze mąż może zrobić, wiec się nie przejmuje.
Pamiętam, że Ty też lubisz pichcic i gadgety do kuchni

Używam tylko MW i Mirabelkowy Blog, wiec niczym Cie nie zaskocze
Karoo rany ale się narobilas.. W życiu bym takie imprezy nie robiła i podziwiam!!
Liluli dlatego ja zawsze się dziele. Niektóre ciasta można zamrlzic i to jest plus. Gratki połówki!!
Ika może za gardzo starasz się wyczuć? Zjedz wieczorkiem jak juz masz czas dla siebie coś słodkiego, podciagnij nogi pod brodę i posiedz. Niektóre dziewczyny chyba szybciej czuły, lezac na płasko. Nie martw się.
Ewella daj znać co powiedział gin. Jak dziś??
Idę po miksture i ogarnąć rzeczy małej. Nuuuudzi mi się potwornie