Kasiu, a w jakiej postaci ten aloes? Soki jakies?
Na początku piłam miąższ aloesowy z takiej formy Forever Living Products ale po pewnym czasie stwierdziłam, że jest za drogi - był taki czas , że było mnie stać a pózniej tak sprawy finansowe się potoczyły , że musiałam znależć jakiś tańszy odpowiednik. Można kupić sok z aloesu od Bonifratów albo sok aloesowy albo Dr gaja - nie zaiwreją sztucznych składników i cenowo też ok bo ok 20zł za 1l.
Lilith jeszcze jedna rzecz, którą używam jak już się przeziębię: wit C, ale ja nie mówię o cytrynce wcisniętej do mikstury bo to owszem jest super ale profilaktycznie. Zawsze mam pod ręką wit C 1000 i robię dawkę uderzeniową tzn przez pierwsze 3 dni biore 3 razy dziennie po jednej tabletce. taka tysiączka jest trudno dostępna w aptekach, raz mi pani zaoferowała do picia ale odmówiłam bo jak przeczytałam ile świństwa miała w sobie to mi ręce opadły. Zwykle w Polsce jak byłąm to kupowałam z Calivita, a teraz pod ręką jest sklep Holland and Barret. Dawno temu kupiłąm sobie książkę jak się leczyć samemu, właśnie wtedy powstała moja fascynacja aloesem i ta książka opisywała jakie dawki, na ile kg wagi itp no to eksperymentowałam na sobie bo ta książka zawierała tylko leczenie naturalne włączając w to właśnie czosnek, aloes, propolis , mleczko pszczele - czyli te produkty, które mają w sobie naturalne antybiotyki, no i oczywiście wit C.
Nie przywitałam się

cześć Wam
Znów miałam ten sam sen co zwykle, snił mi się mój synek i nic dla niego nie miałam, biegałam w pospiechu za pieluchami, butelkami i innymi niezbędnymi rzeczami, tak jakby mnie zaskoczył swoimi narodzinami i się nie przygotowałam :/ Nie lubię tego snu. A może on chce się urodzić wcześniej? I mnie ostrzega hehe no cóz...ma geny też po ojcu,który przyszedł na świat 6 tyg przed czasem...