kinga30
Fanka BB :)
Czasami w sklepie jest więcejŚliczne rzeczy w tym Smyku *.* I taki sam wybór w sklepie jak online ?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czasami w sklepie jest więcejŚliczne rzeczy w tym Smyku *.* I taki sam wybór w sklepie jak online ?![]()
Ja też na szarym końcu, z terminem na 30 lipiecPrawie każda już po połówkowych, ja na takim szarym końcuNo ale co zrobić! A u Ciebie jak połówkowe przeszły?
![]()
Ładnemu we wszystkim ładnieCo myślicie?ładna?
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dziękuję :*Ładnemu we wszystkim ładnieZ taka drobna figurą i zgrabnym brzuszkiem we wszystkim wygladasz dobrze
![]()
Skąd ja to znamJa często nie biorę koszyka [emoji16] a później nosze jak "Jadzwiga" w reklamie o typach klientow [emoji16]
![]()
Udało się usmażyćPrzyzwyczaisz się do pogody skoro faktycznie zmiana pogody tak źle na Ciebie wpływa
![]()
Ja mam jutro wizytę i już rozkminiam co będzie lepsze przed chalwa czy mleczko w tubceAle pisanie o chałwie było......
Przez Ciebie musiałam się podnieść, i iść do lodówki, gdzie mam zachomikowane zapasy kawowej, czekokadowej i pistacjowej [emoji23]
![]()
Smacznego [emoji16] mi już jest dobrze, ale miałam 5minut mdłości po zjedzeniu [emoji16]Udało się usmażyćZobacz załącznik 841443
Mnie na pogodę zawsze nogi bolaly ;/Ale zmiana z zimnego na cieplo, ja odczuwam strasznie zmiany pogody chociaż nie wszystkie bole można na pogodę zwalic bo to zalezy co i jak boli. Jak mnie np biodra to jeszcze sobie mogę zwalic na pogodę. Jedyny plus, że niedługo wizyta
Ja mysle, że się inaczej obróciła i kopie gdzie indziejKochane, mam problem z ruchami..dalej. zaczęłam czuć w 17tc i czułam wyraźnie i często,potem było rzadziej,ale intensywność ta sama. Od środy czuję delikatniej i jest coraz gorzej! W sobotę do 20 ani razu nic nie było.. w końcu nacisnelam na brzuch lekko i odkopała raz. Dziś rano jakieś delikatne smyrki. To 21tc,a zamiast czuć mocniej,to czuję gorzej. W środę byłam na polowkowych,bylo z nia wszystko oki, była ułożona pleckami do mojego brzucha. Czy Wy też tak macie? Wizyta w piątek, chyba oszaleje do tego czasu.