reklama
U nas dziś znów piękna pogoda była.Ja w sweterku z krótkim rękawkiem śmigałam:-)Myślimy gdzie by się tu jutro wybrać.Może do ZOO,chociaż mały i tak nie skuma pewnie i prześpi wycieczkę.Normalnie odkąd mamy Buzza to spacery całe są przespane.Dziś dostaliśmy to większe siedzenie,ale narazie nie zmieniamy,jak mu w tym mniejszym tak wygodnie.
ja sie tak nie bawię
gdzie tu sprawiedliwość
Ja też chcę ciepelka!!! Słyszycie tam na górze!! Ja prosić ladnie!!
a ja wypoczywam, bo puściłam męża na piwko (oczywiście po uprzednim podaniu i załączonych dwóch zdjeciach
) oczywiscie pozwolenie wydano do 22giej, bez możliwości przedluzenia
a jutro ruszamy na foteliki, dam znać jak ccoś znajdziemy

kate oby tak dalej :-)
ewelinka będzie dobrze, zresztą zawsze mama więcej się przejmuje niż dziecko boli.
Andula no przechlapane, cóż miejmy nadzieje, że to jednorazowe wiercenie.
My wróciliśmy właśnie od teściów. Obejrzałam 3 odcinki Housea i ciut odpoczęłam.
Ja do fryzjera nie idę, bo mi znowu "końcówki" podetnie a ja długgieee na ślub brata chce mieć.
ewelinka będzie dobrze, zresztą zawsze mama więcej się przejmuje niż dziecko boli.
Andula no przechlapane, cóż miejmy nadzieje, że to jednorazowe wiercenie.
My wróciliśmy właśnie od teściów. Obejrzałam 3 odcinki Housea i ciut odpoczęłam.
Ja do fryzjera nie idę, bo mi znowu "końcówki" podetnie a ja długgieee na ślub brata chce mieć.
survivor26
Mamy lipcowe'08
Madzia, ale Wam dobrze z tą wiosną! U nas co prawda słońce wyszło dzis na pierwszy dzień wiosny, ale temperatura koło zera
Nie znoszę takiego przedwiośnia, że już ziemia i wszystko pachnie wiosną, a jak człowiek rozentuzjazmowany wyleci na łono natury, to przemarza do szpiku kości
Ewelinka, trzymam kciuki - głównie za Ciebie, żebyś się tak bardzo nie denerwowała, bo mała sobie poradzi
Andula współczuję sąsiada.......mój z góry rok mieszkanie remontował, a że pracował zawodow to robił to od 6 do 7 rano i od 20 do 23
Takie niestety wady mieszkania i dlatego ja też chcę domu!!
A my dziś znowu same siedzimy, sezon się zaczął w branży i M na nadgodzinach siedzi.....niby dobrze, bo przy moich topniejących zarobkach się przyda, ale z drugiej strony, nie wiem, czy nei wolałabym, żeby dziecko na weekend przejął zamiast tych paru stów... no nic nie ma co narzekać, a zatem miłego dnia!;-)
Nie znoszę takiego przedwiośnia, że już ziemia i wszystko pachnie wiosną, a jak człowiek rozentuzjazmowany wyleci na łono natury, to przemarza do szpiku kości
Ewelinka, trzymam kciuki - głównie za Ciebie, żebyś się tak bardzo nie denerwowała, bo mała sobie poradzi

Andula współczuję sąsiada.......mój z góry rok mieszkanie remontował, a że pracował zawodow to robił to od 6 do 7 rano i od 20 do 23
Takie niestety wady mieszkania i dlatego ja też chcę domu!!
A my dziś znowu same siedzimy, sezon się zaczął w branży i M na nadgodzinach siedzi.....niby dobrze, bo przy moich topniejących zarobkach się przyda, ale z drugiej strony, nie wiem, czy nei wolałabym, żeby dziecko na weekend przejął zamiast tych paru stów... no nic nie ma co narzekać, a zatem miłego dnia!;-)
pabla27
Fanka BB :)
My zaraz na basen lecimy, młoda już biega na kolanach po mieszkaniu i wyszukuje wszystkie kable i śmieci
u nas na pierwszy dzień wiosny słońce zawitało piękne, ale ze spaceru nici bo mała nie toleruje aktualnego wózka
ale już w środę będzie nowy
dziewczyny, kiedy zmieniamy czas? dzis jak wstałam o 05:00 zrobić mleko to było juz tak jasno, że myślałam że conajmniej 06:00 jest

u nas na pierwszy dzień wiosny słońce zawitało piękne, ale ze spaceru nici bo mała nie toleruje aktualnego wózka
ale już w środę będzie nowy
dziewczyny, kiedy zmieniamy czas? dzis jak wstałam o 05:00 zrobić mleko to było juz tak jasno, że myślałam że conajmniej 06:00 jest

kaja1978
pabla - jasno jest i to mnie wkurza, bo moje dziecie od 3 dni budzi się koło 6 i tak jak zawsze jeszcze zasypiała, tak zagląda do nas przez szczebelki, zagaduje i jest gotowa do zabawy, bo to przecież już dzień
Uff, jutro biorę ją na ręce i ululam w ubikacji, tam ciemno
Uff, jutro biorę ją na ręce i ululam w ubikacji, tam ciemno
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Hej laseczki.
Pabla godziny zmieniamy za tydzień
:-)
Ewelinka na pewno wszystko będzie dobrze.
Kamu z serduszkiem Maksa też na pewno będzie ok, moja Wiki miała szmery zaraz po urodzeniu, a po miesiącu już ich nie było
A co do wiosny to zaczęła się wczoraj ok południa ;-), ale u mnie to na razie zima w pełni i sporo śniegu
Pabla godziny zmieniamy za tydzień
:-)Ewelinka na pewno wszystko będzie dobrze.

Kamu z serduszkiem Maksa też na pewno będzie ok, moja Wiki miała szmery zaraz po urodzeniu, a po miesiącu już ich nie było

A co do wiosny to zaczęła się wczoraj ok południa ;-), ale u mnie to na razie zima w pełni i sporo śniegu

Andula
Dzien dobry!
My nie spimy od 6 choc od 4 Mis chcial mnie przekonac ze czas wstawac chyba bierze przyklad z Gabi,Tymka a mnie to wcale nie cieszy;-)
Caly czas cwiczy raczkowanie i coraz lepiej mu idzie
Kamu postaraj sie nie martwic na nastepnej kontroli juz napewno wszystko bedzie Ok
U nas ladnie choc nie za cieplo ,dzis ide na urodziny kuzynki troche sie rozerwe zaczynaja sie juz o 16 jak dla mnie ok wroce do domu na sama michalowa kapiel:-)
Zaraz ide do reala zakupic troche towaru dla Miska;-) choc przesadzic nie moge gdyz za tydzien lecimy...
Milego dnia dziewczyny :-):-)
My nie spimy od 6 choc od 4 Mis chcial mnie przekonac ze czas wstawac chyba bierze przyklad z Gabi,Tymka a mnie to wcale nie cieszy;-)
Caly czas cwiczy raczkowanie i coraz lepiej mu idzie

Kamu postaraj sie nie martwic na nastepnej kontroli juz napewno wszystko bedzie Ok

U nas ladnie choc nie za cieplo ,dzis ide na urodziny kuzynki troche sie rozerwe zaczynaja sie juz o 16 jak dla mnie ok wroce do domu na sama michalowa kapiel:-)
Zaraz ide do reala zakupic troche towaru dla Miska;-) choc przesadzic nie moge gdyz za tydzien lecimy...
Milego dnia dziewczyny :-):-)
reklama
no to ja się tak pochwaliłam ta pogodą,a dzisiaj lipa
Nici z ZOO,a z resztą tak mnie @ dopadła,że wszystko boli i nic się nie chce,wię c raczej nigdzie bym się nie wygrzebała.I tak jedziemy po południu do znajomych sie pożegnać,bo zmykają już do Pl i to mi na dzisiaj starczy.Do nas mieli dzisiaj przyjść goście ,ale jednak nie przyjdą no i dobrze
,bo naprawdę nie mam na nic siły.
No dobra przestaję smęcić.
K poszedł wypróbować nowe nosidełko,które nie wiem po co kupił jak ja już MT zamówiłam i do tego takie ,że się na boku dziecko nosi
.Mnie wkurzyło juz samo zakładanie i chyba ogólnie jestem do niego za mała ,bo jak jest ściśnięte na max to i tak Maciek mi wisi na wysokości biodra.Najwyżej się zwróci.
Miłego i pogodnego dnia!

Nici z ZOO,a z resztą tak mnie @ dopadła,że wszystko boli i nic się nie chce,wię c raczej nigdzie bym się nie wygrzebała.I tak jedziemy po południu do znajomych sie pożegnać,bo zmykają już do Pl i to mi na dzisiaj starczy.Do nas mieli dzisiaj przyjść goście ,ale jednak nie przyjdą no i dobrze
,bo naprawdę nie mam na nic siły.No dobra przestaję smęcić.
K poszedł wypróbować nowe nosidełko,które nie wiem po co kupił jak ja już MT zamówiłam i do tego takie ,że się na boku dziecko nosi
.Mnie wkurzyło juz samo zakładanie i chyba ogólnie jestem do niego za mała ,bo jak jest ściśnięte na max to i tak Maciek mi wisi na wysokości biodra.Najwyżej się zwróci.Miłego i pogodnego dnia!