reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Hej HEj
Dorka...ach
Surv...i jak skręciłaś???
u nas podłoga jest, elektryka działa i część lamp też jest
jutro wielkie sprzątanie i dokręcanie kolenych lamp, dzisiaj jedziemy zamówić kanapę i przy okazji nowy materac.
potem zostanie nam jeszcze zamówienie nowych mebli..póki co będzie stary stół i szafeczka
ale najważniejsze że podłoga nam już nie skrzypi i nie odrywają się drzazgi
uff aktywnie było wczoraj, ja próbowałam sprzatać i łapać Cinka coby zakazanych narzędzi nie porywał a panowie działali,
w sumie jakieś zjecia mam to jak znajdę kabelek to wrzucę zaraz
miłej niedzieli
ps...a szary wygląda prawie jak biały teraz bo nie ma kontrastu
Kic...chwila szaleństwa...bezcenne
ps.Surv: nie podrzuciałabyć Flo na chwilę bo babcia twierdzi że młoda uparta jest i rządzić chce .......uwierzycie?????? fakt kombinuje zeby na jej wyszło. no ale kto tego nie robi a że babcia daje się robić w bambuko to dziecko działa

oki to idę kabelka szukać
Dorka...ach
Surv...i jak skręciłaś???
u nas podłoga jest, elektryka działa i część lamp też jest
potem zostanie nam jeszcze zamówienie nowych mebli..póki co będzie stary stół i szafeczka
ale najważniejsze że podłoga nam już nie skrzypi i nie odrywają się drzazgi
uff aktywnie było wczoraj, ja próbowałam sprzatać i łapać Cinka coby zakazanych narzędzi nie porywał a panowie działali,
w sumie jakieś zjecia mam to jak znajdę kabelek to wrzucę zaraz
miłej niedzieli
ps...a szary wygląda prawie jak biały teraz bo nie ma kontrastu
Kic...chwila szaleństwa...bezcenne
ps.Surv: nie podrzuciałabyć Flo na chwilę bo babcia twierdzi że młoda uparta jest i rządzić chce .......uwierzycie?????? fakt kombinuje zeby na jej wyszło. no ale kto tego nie robi a że babcia daje się robić w bambuko to dziecko działa
oki to idę kabelka szukać
hejka!
Ja delektuję się ostatnimi chwilami ciszy i spokoju
za niedługo mały wraca
hmmm jak ja mam czas na BB to prawie nikogo nie ma
Dorka mmmm zazdroszczę!udanego zwiedzania
Post fajnie że remoncik kończycie
no a Cinek widzę prawdziwy facet do roboty się garnie
ok lece na forum wózkowe
miłego dzionka
Ja delektuję się ostatnimi chwilami ciszy i spokoju

Dorka mmmm zazdroszczę!udanego zwiedzania
Post fajnie że remoncik kończycie
ok lece na forum wózkowe
miłego dzionka
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kicrym, to dziwne , bo jak ja mam czas, to też nikogo na BB nie ma
Wcozraj R cały dzień tę szafę robił, ale skończyl! Zdjęcia już są ale trzeba je obrobić, czyli wcyiąć cały bałagan, to potem na blogu będą
Dziś mimo, że pogoda wstrętna poszliśmy tutaj: http://pik.wroclaw.pl/Park-Staromiejski-m109.html. Rzeczywiście świetnie jest, jak przed wojną, szkoda tylko, że zimno przeraźliwie dziś było, ale młoda się z karuzeli ściągnąć nie dała
Ja zaraz siadam do szycia abażurów dla małej, bo od jutra koniec urlopu i niewiadomo jak z czasem będzie...
Post, to ja widzę, że Wy jeszcze lepiej niż my rozgrzebane macie
A Flo mogę w każdej chwili podrzucić, no problem...jak mama popatrzy sobie na autentyczne spazmy, walenie przedmiotami po ścianach i ludziach, to moze doceni, co w domu ma

Dziś mimo, że pogoda wstrętna poszliśmy tutaj: http://pik.wroclaw.pl/Park-Staromiejski-m109.html. Rzeczywiście świetnie jest, jak przed wojną, szkoda tylko, że zimno przeraźliwie dziś było, ale młoda się z karuzeli ściągnąć nie dała

Ja zaraz siadam do szycia abażurów dla małej, bo od jutra koniec urlopu i niewiadomo jak z czasem będzie...
Post, to ja widzę, że Wy jeszcze lepiej niż my rozgrzebane macie

pabla27
Fanka BB :)
witam Dziewczynki!
ja leniwie spędzam weekand, była siostra moja to poszłyśmy wczoraj na Street Dance - fajne, muzyka spoko i super tańczą, tak na relaks można iść.
Młoda i M właśnie konsumują obiadek część 2 i zaraz lecimy na mały spacerek.
Surv, Post - widzę że remonty w pełni! mnie to czeka na wiosnę i już myślę gdzie i co ulokować w tym naszym małym metrażu żeby przyjąć kolejnego członka rodziny.
ja leniwie spędzam weekand, była siostra moja to poszłyśmy wczoraj na Street Dance - fajne, muzyka spoko i super tańczą, tak na relaks można iść.
Młoda i M właśnie konsumują obiadek część 2 i zaraz lecimy na mały spacerek.
Surv, Post - widzę że remonty w pełni! mnie to czeka na wiosnę i już myślę gdzie i co ulokować w tym naszym małym metrażu żeby przyjąć kolejnego członka rodziny.
Surv no to możemy sobie popisac razem
fajne miejsce
Pabla a ile macie pokoi, że piszesz że małe mieszkanko, bo wydawało mi sie żeWy to M3 macie
super że fasolka juz w brzuszku siedzi!zdrowych i spokojnych 9 miesiecy!
Mały z M grzebią przy akwarium
ja przygotowuje się do pracy, jutro do H&M muszę lecieć bo są fajne koszule w wyprzedaży

spokojnej nocy!

Pabla a ile macie pokoi, że piszesz że małe mieszkanko, bo wydawało mi sie żeWy to M3 macie

Mały z M grzebią przy akwarium
ja przygotowuje się do pracy, jutro do H&M muszę lecieć bo są fajne koszule w wyprzedaży

spokojnej nocy!
pabla27
Fanka BB :)
my już po spacerku, młoda dzielnie robiła kilometry prowadząc wózek z misiem.
Kic - my mamy tylko dwa pokoje, i to mały metraż bo około 37 m2, tak więc niewiele. No ale pomieścimy się myślę, mały pokoik jest faktycznie malutki bo ma z 7 m2 - ale łóżeczko, tapczanik i parę małych mebelków się zmieści a dla dwójki małych dzieci wystarczy. Dobrze chociaż że to mieszkanie mamy bardzo ustawne, przez to wydaje się większe.
no a mam plan za maksymalnie 3 lata przenieść się do większego lokum, mam nadzieję że uda nam się coś kupić trzypokojowego i wtedy będzie ok.
Co do fasolki - do lekarza wybieram się za jakieś 2 tygodnie, chyba że uda mi się jeszcze w tym tyg podjechać, zobaczymy.
Kic - my mamy tylko dwa pokoje, i to mały metraż bo około 37 m2, tak więc niewiele. No ale pomieścimy się myślę, mały pokoik jest faktycznie malutki bo ma z 7 m2 - ale łóżeczko, tapczanik i parę małych mebelków się zmieści a dla dwójki małych dzieci wystarczy. Dobrze chociaż że to mieszkanie mamy bardzo ustawne, przez to wydaje się większe.
no a mam plan za maksymalnie 3 lata przenieść się do większego lokum, mam nadzieję że uda nam się coś kupić trzypokojowego i wtedy będzie ok.
Co do fasolki - do lekarza wybieram się za jakieś 2 tygodnie, chyba że uda mi się jeszcze w tym tyg podjechać, zobaczymy.
Dzień dobry kochane!
Ale pogada dzisiaj u nas
A jeszcze w sobotę mieliśmy lato,w krótkich rękawach śmigaliśmy
Pabla to rzeczywiście małe macie mieszkanka,ale jak ustawne to juz duży sukces
My niby mamy 70 m,ale jakios tak dziwnie są ine rozłożone,bo wypialnie dosyc duże a salon z kuchnia przy nich malutki,ale w sumie ma to tez swoje dobre strony,bo przynajmniej u Maciusia w pokoju zmieści sie jeszcze jedno łóżeczko,kiedyś gdyby no trzeba było
A właśnie porobiłam fotki i zaraz wkleję z tym ,ze te z MAciusia pokoju już nieaktualne,bo wczoraj dostał nowe łózko i już było przemeblowanie.
Post no ja np nie wierze,że Ika cos wymusza
Ok to idę fotki wrzucić i znów za tabelki się zabieram
A Wy co ? śpicie jeszcze???
Ale pogada dzisiaj u nas

Pabla to rzeczywiście małe macie mieszkanka,ale jak ustawne to juz duży sukces

My niby mamy 70 m,ale jakios tak dziwnie są ine rozłożone,bo wypialnie dosyc duże a salon z kuchnia przy nich malutki,ale w sumie ma to tez swoje dobre strony,bo przynajmniej u Maciusia w pokoju zmieści sie jeszcze jedno łóżeczko,kiedyś gdyby no trzeba było

A właśnie porobiłam fotki i zaraz wkleję z tym ,ze te z MAciusia pokoju już nieaktualne,bo wczoraj dostał nowe łózko i już było przemeblowanie.
Post no ja np nie wierze,że Ika cos wymusza

Ok to idę fotki wrzucić i znów za tabelki się zabieram
A Wy co ? śpicie jeszcze???
Ostatnia edycja:
reklama
A cóż to nie ma się z kim kawy napić??
Pabla,Kic my też mamy malutkie mieszkanko bo 47 m ,ale na całe szczęście jest bardzo ustawne,mam jednak nadzieję że jeszcze 3 pokoje będziemy mieć:-)
Dorka zwiedzaj ile możesz,super.
Surv dobrze,że już się z tą szafą uporaliście.
A mnie katar jeszcze trochę trzyma,teraz zaczęło coś mnie gardło drapać,niestety Maks też dostał katarku,ale do lekarza nie idę,bo dziś wygląda lepiej niż wczoraj,oby tylko gorączki nie było.Dziś ma apetyt ładnie się bawi. Podaję mu rutinaceę,lipomal na noc i psikam wodą morską oraz kroplami,do tego tran,mam nadzieję,że pomoże. Pabla daj mi przepis jak robisz ten sok z buraka?
Pabla,Kic my też mamy malutkie mieszkanko bo 47 m ,ale na całe szczęście jest bardzo ustawne,mam jednak nadzieję że jeszcze 3 pokoje będziemy mieć:-)
Dorka zwiedzaj ile możesz,super.
Surv dobrze,że już się z tą szafą uporaliście.
A mnie katar jeszcze trochę trzyma,teraz zaczęło coś mnie gardło drapać,niestety Maks też dostał katarku,ale do lekarza nie idę,bo dziś wygląda lepiej niż wczoraj,oby tylko gorączki nie było.Dziś ma apetyt ładnie się bawi. Podaję mu rutinaceę,lipomal na noc i psikam wodą morską oraz kroplami,do tego tran,mam nadzieję,że pomoże. Pabla daj mi przepis jak robisz ten sok z buraka?