reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2011

Hej dziewczyny :-D

Mąz mnie wyciągnął do sklepu po farby do pokoju Agnieszki. Aga jechala z nami, wybrala sobie kolor. Nieszczęśliwa byłam że musze jechać, ale o dziwo wszystlie dolegliwości mi przeszły, malo tego dostałam takiego powera, ze teraz nie wiem co robić, od czego zacząć. Wziełam się za przebieranie łóżek i pranie pościeli :-D

W drodze powrotnej weszliśmy do leroy merlin i wypatrzylam tam literki z masy gipsowej. Duże i leciutkie, do ozdabiania. Jedyny minus - drogie. Jedna kosztuje 11 zl, ale wzielam 3, więc ;-)
Jutro farby pójdą w ruch :-D

Ale jestem nakręcona pozytywnie :-D Milego popołudnia :-)

reklama
konwalianka - nie przejmuj się bo mnie się wydaje, ze to zależy od ułożenia maleństwa. Tak samo jak z ważeniem, raz idę i mam jakąś tam wagę, 2 tygodnie później... prawie kilo mniej :eek: ale położna powiedziała, że to zależy jak jesteśmy ubrane, czy się ktoś wypróżnia regularnie (ja miałam czas, że się załatwiałam co tydzień :wściekła/y: na szczęście już przeszło :-D) a brzuszek trzeba mierzyć koniecznie na leżąco. Także się nie przejmuj bo z tymi wynikami to bywa różnie, może się maleństwo owinęło wkoło kręgosłupa :-D

boszee skonczylam sprzatac jestem cala mokra a pare polek tylko mialam i podlogi padam na twarz...

jeszcze tacie zachcialo sie placka i musze pichcic ale zrobie za wozeczek :)niech sie cieszy :)

Balkan ja pierwszaka mojego rodziłam na Karowej. I miałam kochaną doktor - ordynatora porodówki. A teraz św. Zofia. Trzeba zwiedzić wszystkie szpitale w Wawie, a co:)
Konwalianko co to za odległość - do Piaseczna:) Raz ciach i kiedyś spotkamy się w połowie drogi. Np. w Złotych Tarasach:-) Staram się jak mogę, żeby Cię wyprzedzić z tym porodem:-D Dlatego tak szaleję z tym łażeniem;-) A jak dotrwamy w dwupaku do końca 37 tygodnia, to zaszaleję z przeprowadzką:-)

Dziewczyny - będę miała 5 pokoi i antresolę na książki:tak: Mailuj a Ty masz swój domek? To nasze docelowe marzenie... Ale to chyba na emeryturze:-)

reklama
hej robale :-) przeczytalam troszke sms-ow ze szpitala ale nie nadrobie wszytskich stron od wczoraj, jest ich ok 20 pare :szok:

ja bylam z moim kupic rzeczy w aptece do szpitala, zakupilam podpaski poporodowe, majtki poporodowe i krem do sutkow(ktory nie szkodzi dziecku- zaraz po posmarowaniu maluch moze ssac piers) pozniej ide dokupic pieluchy i chusteczki i jakies kosmetyki dla malutkiej. KUrcze te majtki poporodowe 4 szt zaplacilam 5 E ,a krem 14 E:confused2: wiec za 3 rzeczy w aptece zaplacilam 21 E , jakas paranoja!! myslalam ze to tansze jest, mowie o tych majtkach...i w dodatku tylko 4 szt.
ale za to pani w aptece mnie podbudowala na duchu bo powiedziala ze slicznie wygladam i ze gdyby nie brzuszek to w ogole by nie bylo widac ze jestem w ciazy :-D :-D :-D padlam bo pozniej weszlam na wage ktora stala obok i jaki wyrok mistrzu? 78,300kg :-D czyli na plusie 18 kg , tak jak mowilam, ze przytyje znowu 3 kg w tym miesiacu i w przyszlym tez na pewno :-D
zalamka!!

nareszcie otworzyli baseny, wiec od przyszego tyg wyciagam stroj i lece sie popluskac :-D ciekawe czy nie utone jak kotwica hahahahha

Do góry