Corin
Mama Trójki :)
Hej dziewczyny 
Mąz mnie wyciągnął do sklepu po farby do pokoju Agnieszki. Aga jechala z nami, wybrala sobie kolor. Nieszczęśliwa byłam że musze jechać, ale o dziwo wszystlie dolegliwości mi przeszły, malo tego dostałam takiego powera, ze teraz nie wiem co robić, od czego zacząć. Wziełam się za przebieranie łóżek i pranie pościeli
W drodze powrotnej weszliśmy do leroy merlin i wypatrzylam tam literki z masy gipsowej. Duże i leciutkie, do ozdabiania. Jedyny minus - drogie. Jedna kosztuje 11 zl, ale wzielam 3, więc ;-)
Jutro farby pójdą w ruch
Ale jestem nakręcona pozytywnie
Milego popołudnia :-)

Mąz mnie wyciągnął do sklepu po farby do pokoju Agnieszki. Aga jechala z nami, wybrala sobie kolor. Nieszczęśliwa byłam że musze jechać, ale o dziwo wszystlie dolegliwości mi przeszły, malo tego dostałam takiego powera, ze teraz nie wiem co robić, od czego zacząć. Wziełam się za przebieranie łóżek i pranie pościeli

W drodze powrotnej weszliśmy do leroy merlin i wypatrzylam tam literki z masy gipsowej. Duże i leciutkie, do ozdabiania. Jedyny minus - drogie. Jedna kosztuje 11 zl, ale wzielam 3, więc ;-)
Jutro farby pójdą w ruch

Ale jestem nakręcona pozytywnie
Milego popołudnia :-)
ale położna powiedziała, że to zależy jak jesteśmy ubrane, czy się ktoś wypróżnia regularnie (ja miałam czas, że się załatwiałam co tydzień
na szczęście już przeszło
Mailuj a Ty masz swój domek? To nasze docelowe marzenie... Ale to chyba na emeryturze:-)
wiec za 3 rzeczy w aptece zaplacilam 21 E , jakas paranoja!! myslalam ze to tansze jest, mowie o tych majtkach...i w dodatku tylko 4 szt.