Hallo :* allo :*
Jak tam po nocce

my wyspani nawet, od 7:30 na nogach.
Dziewczyny jak wy podajecie
SINLAC dzieciom swoim? Bo ja podaję rzadko, do mleka do butelki, jedną małą miarkę, tak mi lekarka powiedziała przy 4 miesiacu, żeby było mleko pożywniejsze. Teraz chciała bym jej zrobić ogólnie do jedzenia. Normlanie z woda robicie do jedzenia czy z mlekiem? I smakuje dzieciaczkom?
ememte Hmm... no więc, tak mój mąż pracuje na nocki ale pare dni w tyg. Może z 4 czasem 3 nocki ma ale i tak jest przekichane. Gorzej było jak jeszcze Blanke karmiło się w nocy, jak była malutka, to nie dawał rady się niestety wyspać, czasem spał dłużej w dzień ale zawsze po coś wchodziłam do pokoju dla dziecka i budził się, jeszcze to było jak mieszkaliśmy z moimi rodzicami, to jeszcze hałas w domu na dole, nie dawał rady za bardzo ale też nie było najgorzej bo miał te pare nocek w tyg wolnych. A odkąd mieszkamy sami, Blanka już śpi całą noc, to jest zupełnie inaczej i lepiej. To oczywiste że wtedy On musi się wyspać do i po pracy dlatego daje mu wolne od dziecka i ja się małą zajmuję

no i teraz jest cisza, on odsypia w sypialni, my w salonie jesteśmy lub wychodzimy na zewnątrz. Jest lepiej

nie wiem jak u Ciebie jest ale nie martw się początki i tak na pewno będą trudne ale to kwestia przyzwyczajenia. :* (pewnie będzie mu trudno przestawić się na tryb nocny jeśli wcześniej tego nie robił, a jeśli tak to wie czym to pachnie). Trzymam kciuki za WAS :* o jej no to nieźle, moja Blanka ledwo je chlebek, czasem się krztusi :/ a gdzie dopiero bułka ha ha
monia moja mała tez przez tydzień chyba robiła po 3 a nawet 4 kupy i to takie różne, i przeszło jej, nie widziałam, żeby jej coś było, może to tez od jedzenia zależy... nie martw się :*
Dziewczyny a dlaczego Wy nie zamierzacie szczepić dziecka tą szczepionką która teraz wypada (???) wiecie, narobiłyście mi troszkę mętliku w głowie, my właśnie dzisiaj idziemy na szczepienie bo teraz kolej na kolejne (to z NFZ) tak jak
magnio... no nie pomyślała bym nawet o tym, żeby dziecku jej nie dać, dlaczego?
Ja szczepię dziecko na wszystko, nawet na pneumokoki już zaszczepiliśmy i czekają nas jeszcze meningokoki
magnio powodzenia na szczepieniu my dzisiaj tez podejdziemy do przychodni

a przyklejasz jakieś plastry dziecku? My zawsze naklejamy plastry EMLA.
Anetkaaa ja wiem czy to błąd? Czasem dziecko musi poprotestować

przeciez wyraża swoje zdanie i uczucia
no ale z umiarem 
moja mała tez okazuje złosć, ale jej tłumaczę no i nie wiem na ile pomaga ale troszkę działa

mówię
nie i tyle
Miłego dnia! :*