Wisieńka
Fanka BB :)
Hej kochane
nie wczoraj poniosło i zrobiłam kolejny test. I krechy były bledsze. Mam straszne nerwy, boję sie i martwię. Na bete nie chcę iść bo z moim Dzwoneczkiem rosła pomimo...W środe za tydzień mam wizytę. Trzymajcie kciuki. Objawów nie mam żadnych. Poszłam w robote jak to u mnie. Działka już przygotowana do zimy. Nawet chochoły jak w Weselu na różach dumnie stoją. Jutro jeszcze pobielę drzewka i czekam na wiosnę.
sorki, ze tak smętnie ale mam doła okropnego, nawet nic nie docztałam.
Mila pokasłuje w łóżeczku i cała ośliniona z katarem. Sama nie wiem zeby czy przeziębienie.
Idę prasować.
nie wczoraj poniosło i zrobiłam kolejny test. I krechy były bledsze. Mam straszne nerwy, boję sie i martwię. Na bete nie chcę iść bo z moim Dzwoneczkiem rosła pomimo...W środe za tydzień mam wizytę. Trzymajcie kciuki. Objawów nie mam żadnych. Poszłam w robote jak to u mnie. Działka już przygotowana do zimy. Nawet chochoły jak w Weselu na różach dumnie stoją. Jutro jeszcze pobielę drzewka i czekam na wiosnę.
sorki, ze tak smętnie ale mam doła okropnego, nawet nic nie docztałam.
Mila pokasłuje w łóżeczku i cała ośliniona z katarem. Sama nie wiem zeby czy przeziębienie.

Idę prasować.

do nas czasami przychodzi sasiadka z corka 3 letnia maly tak ja bije i ciagnie za wlosy ze zaczela przychodzic w bluzach z kapturem albo czapkach, mowi mu Bartus nie a on jeszcze bardziej ciagnie, gdy go zabieram wpada w szal bije mnie i rzuca sie na podloge
u nas rzucanie na podloge gdy czegos nie pozwole albo cos zabiore, stram sie nie ragowac ale osttanio jest coraz gorzej az wali rekami i nogami o podloge
Ł nic nie doradzi bo wg niego klapsa trzeba dac a to do niczego nie prowadzi.