lilly o ktorej ma zwreocil?
Mąż wrócił o 22.30. Ilemożna siedzieć u ludzi z 2letnim dzieckim, którzy na nastepny dzien do pracy ida...
nie słyszałam i chyba nie chce o tym slyszec.... co to trzeba byc za popier..lencem... nie mesci mi si e to w glowie...................
A my wyrastamy z 1

Tydzien temu bylo magiczne 4 kg.
Gosiu wiem jak cudowne to uczucie gdy twoj maluszek mniejszy nic inne maluszki rosnie

GRATULACJE :*
Pola - chciałam skontrolować.zobaczę co jutro powie pediatra. pewnie, że dieta nieprawidłowa
lepiej kontorolowac.
Co do spania to moje dziecko spi duzo w trakcie dnia. smoczek w buzke i muzyczka z karuzeli i spi, ale musze kontrolowac smoczek bo czasami z plytko zasnie jak jej wypadnie to sie budzi, a czasami juz wardo spi i nie zauwaza.
Agulam - &&& za siostrę, pozytywne mysli wysyłam, przekaż jej że połowa Polski i kawałek świata o niej myśli :*
Pogoda śliczna, ogarnę coś tam w domu i na spacer pójdę z dzieciakami (córka i psy). Moze dziecko moje tyle śpi bo teraz w łóżeczku, a jak będę z psami szla to ja do chusty zapakuje gdzie momentalnie zasypia. i tak od 10.15 do 12 spać będzie
Czasami mam wyrzuty sumienia, że nie zajmuję się dzieckiem tylko tak spać jej daję lub usypiam.
Mało czasu ostatnio na BB spędzam. Ogarniam poboczne tematy, a jak dłużej czas mam to główny, więc przepraszam, e czasami późno odpisuję na pytania.
Mamo bobasa właśnie przeczytałam w artykule jak odczyniać uroki i przelewanie wosku to pikuś w porównaniu z tym:
Sposobów jest kilka - można lać wosk nad głową dziecka, zrobić mu na czole znak krzyża obsikaną pieluchą, przeciągnąć je przez spódnicę lub przetrzeć jego twarz niepranymi kalesonami ojca...