reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

jak się czujesz???mdlosci przeszly???bo ja wczoraj jak otworzyłam lodowke mało się nie porzygalam......myslalam ze cos zostawiliśmy i się zepsulo ale przeszukałam cala i nic nie znalazłam....wyczyscilam filtr i myslalam ze będzie ok...poszliśmy do sklepu i tam na lodówkach to samo....chyba mnie zaczyna odrzucać od zapachow....

reklama
Powiem Ci ze mdłości jakoś ustały, ale teraz jak piszesz o tej lodowce to tez mnie ona odrzuca.. Te zapachy wszystkie, jak by w jedno sie zebrały i "śmierdzialy" mimo ze nie śmierdzą.

No mój wczoraj pachniał jak maślane ciasta :D haha mimo ze nic nie jadł ;D

Próbuje sie tu dodzwonić aby sie na wizytę umówić. Ale jest od cholery osób które dzwonią.. Chyba dużo zafasolkowało.. :) hihi

ja będę szla w przyszłym tygodniu umowic się na wizyte... i akurat będzie za dwa tyg....

Ja dziś chciałam zadzwonić, aby juz wyznaczyć termin wizyty, ale jak dziś sie nie dodzwonię, to sie tam przejdę odobiscie.
Ja w niedziele wypadnie mi początek 6tc, wiec umówię sie na polowe 7tc chyba ze one juz mi wyznacza wizytę.
No i chce zeby kobietka mnie prowadziła muszę to zaznaczyć, bo ja będę sie czuła swobodniej przy kobietce niż facecie. :)

a nie masz swojego lekarza ogolnego wyznaczonego??? bo w Norwegii lek. ogolny prowadzi ciaze....ale ja ide prywatnie do kobitki która jest lek.ginekologiem......z tego co pamiętam to litwinka....:)ale do ogolnej tez będę musiala isc bo mi z navu pieniazkow nie wyplaca....

Tutaj do przychodzi będę dzwonić o 13, bo sobie wolne do tej godziny zrobiły (na wszystko mają czas)..
Tutaj mnie bedzie położna prowadzić, jedna i ta sama położna, od początku do końca ciąży, porodu, połogu, i dziecko do lat 5 (badania okresowe, szczepienia, rozwój) :)
A lekarz ginekolog to jest jedna wizyta i tylko wtedy kiedy położna uzna ze trzeba no i jeżeli to pierwsza ciąża, to mogę ale nie muszę iść tam na wizytę. Chyba ze są jakieś komplikacje.
Bo tutaj jest tak, ze bez potrzeby nie badają tam na dole. :)

Ostatnia edycja:
reklama
no to tu troszkę inaczej...:)

dodwonisz się na pewno później...oni zawswze maja czas....:) najpierw kawka potem obowiązki:):):)ja już się do tego przyzwyczaiłam:):)

Do góry