Czesc dziwczyny
Gratuluje wizyt udanych

Kopacz kochana wspolczuje ze masz taka sytuacje z bylym...mam nadzieje ze jakos sie opamieta i niebedzie dokladal ci trosk! ehh zazdroszcze gor
Ewusia to ladnie odpoczywaj kochana!
Pola co do opryszczki jestem kolejna osoba ktora przechodzila opryszczke w ciazy z corka i urodzila sie zdrowa

mnie najczesciej maz zaraza...bo zima lata w krotkim spodenkach i koszulce po dworze i standardowo ma 1 na miesiac zima;/ teraz w tej ciazy narazie niemialam... napewno cos w tym jest ze najgorszy pierwszy raz w ciazy..!
Jaki kochany bukiecik dostalas

czasami facet musi dostac male przypomnienie

U mnie na szczescie taka sytuacja ze niemusze sie meza prosic jak wraca po 5 dniach nie obecnosci, mi kaze odpoczywac a on sprzata na nic nie narzeka
Jagodka naprawde masz powera na sprzatnie, bo ja mam mega lenia i niestety niemoge sie pochwalic co ja zrobilam do tej pory! umylam jedno okno i choinke dzis ubralam hahaha!!
minisia to witaj w klubie ja bym leazala i lezala, sily na obiady niema na srzatanie tragedia normalnie;/ nie poznaje siebie;/
jestem za takim forum
Ja wizyte mam 2 stycznia i bedziemy badac przeziernosc karkowa,mam nadzieje ze jest wszystko wporzadku!!!