Hubson
Fanka BB :)
Minisia, zmywarka to niesamowity sprzet, daje slowo :-) juz wiem, ze zyc bez niej nie bede mogla 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Makota- główka do góry,pamiętaj że dobrymi myślami przyciągamy szczęście;-) będzie dobrze,musi być
poczytałam o waszych wagach i zazdroszczęj już 4 n plusie a przed ciążą miałm 7 kg nadwagi
Mar-tuśka-czemu zgrzeszyłaś wcinając uszka???
jgódka-używam soli morskiej,pomaga![]()

hubson juz niedlugo sie przekonam bo dalej nie dam rady ..nienawidze zmywac a nas tylu w domu az strach pomyslec co bedzie jak maluszek sie urodzic i obowiazkow przybedzie
kopacz tule mocno strasznie to przykre ...czasami faceci sa strasznie podli![]()
Minisia oj nie denerwuj sie kochana....wiem pewnie przesadzilam ale wiesz my kobiety w ciazy lubimy wyolbrzymiac
Kopacz kochana tak mi przykro ze musisz przez to przechodzic...mam nadzieje ze uporasz sie z bolem...a najlepiej zebys spotkala na swojej drodze!!!
Hubson ja rowiniez nie wyobrazam sobie zycia bez zmywarki!!!:-). Nie nawidze zmywacw wekeendy mam dobrze bo malz wraca do domu i myje gary, bo niestety niewchodza do malej zmywarki:-\
Wlasnie wciaglam sobie ciastko z galaretka i truskawkami na biszkopcie pychaaaa,ale teraz pojawily sie wieczorne mldosci i niejest lekko:-\ kiedy sie to skonczy???!!!!