Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wesołych Świąt Wam życzę.
Ciepłych, spokojnych, radosnych.
Aby troski chodź na chwile poszły w kąt.
Aby uśmiech na twarzach Wam towarzyszył.
I niech każdej z nas spełnią się najskrytrze marzenia.
Nie było mnie kilka dni i nie dam rady ogarnąć. Z tego co się udało, to widzę że gorączka świateczna, to tak jak u mnie. Przy okazji chciałabym Wam złożyć życzonka świąteczne: Zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, w rodzinnym gronie przy pachnącej choince. Dużo uśmiechu i pogody ducha. Niech ten Nowy Rok przyniesie Wam same szczęśliwe chwile i spełni wszelkie marzenia :* Zobacz załącznik 600483
Kochane, w ten świąteczny czas chcielibyśmy życzyć Wam spokoju i rodzinnego ciepła, pozytywnej energii w życiu i lepszego startu w nowy 2014 rok! Niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia, a Mikołaj zostawi pod choinką całą masę super prezentów
Witajcie nie bylo kiedy do was zagladnac:/ tempo mamy...swieta sprawy zalatwienia kupna mieszkania o i leci czas wpadam zlozyc wam zyczenia:
Zdrowych i Wesolych swiat duzo milosci i radosci, usmiechu oraz zdroqych fasolek spokojnych ciaz i udanych rozwiazan a i Fabi mowi duuuzio prezentow od ho ho
Ja tylko na chwilke , nie bylo mnie ostatnio bo cos mi sie dzieje z tel a ze moje dziecko nie chce mi ostatnio spac w dzien to nie mam kiedy odpalic kompa mam nadzieje ze po swietach sie to zmieni
Razem z synkiem pragniemy Wam zlozyc najserdeczniejsze zyczenia,- zdrowych i radosnych swiat w gronie najbliższych oraz spokojnych tych siedmiu miesiecy oraz szczesliwych szybkich i bezbolesnych porodów :-):-):-). Wesołych Świat