Ewa66 nie martw sie wielkościa brzucha kazda z nas jest inna biorąc pod uwage że ty jestes bardzo szczupla. Moja mama jak trafila do szpitala z regularnymi skurczami to jej powiedzieli ze w polowie ciazy jeszcze nikt nie urodzil a ona byla tylko 6 dni przed terminem takze widzisz nie ma reguly
Blueberrry no troszke sie dzialo ale juz jest dobrze

A mieszkano rzeczywiscie na troszke wieksze zmienilismy. Co do twoich wizyt
to ja bym chyba nie wytrzymala tyle czekac ja jestem strasznie niecierpliwa i chcialabym miec caly czas wszystko pod kontrola. A co do lenistwa mam tak samo ostatnio jest coraz gorzej ze mną hehe.
Jagódka noo powiem ci ze cora ma niezle pomysly ale swoja droga oryginalne
malgorzatakar fajny pomysl z tym fitnesem sama musze zaczac sie ruszac troche bo len mnie pochlania totalny i jak tak dalej pojdzie to nie wiem jak bede wygladac pod koniec ciazy.
tynka 123 nie martw sie wielkoscia dzidziusia skoro lekarz mowi ze jest dobrze to tego trzeba sie trzymac. U mnie tez maluszek wychodzi ponad tydzien starszy niz jest w rzeczywistosci ale lekarz powiedzial ze takie odchylenia sa jak najbardziej normalne. Przeciez dzieci nie wszystkie rodza sie takie same

Takze bez obaw
minisia jestem z cambridge

co do macierzynskiego tez musze zaczac sie inetersowac tym bo jestem zielona w tym temacie:/
la luna badz dobrej mysli amnio napewno wyjdzie ok trzymam kciuki

Co do brzucha to u mnie cos tam powoli widac ale jak ja to mowie to bardzo powoli. W sumie to widac glownie wieczorem po
calym dniu. Ale mysle ze juz teraz u kazdej z dnia na dzien bedzie coraz bardziej widac

Co do wymiotów to mnie naszczescie ominely mialam jedynie wieczorne mdlosci ale powoli zaczynaja przechodzic tzn mam je dalej ale juz nie kazdego dnia.
A mam do was pytanie odnosnie kwasu foliowego jak dlugo zamierzacie brac ja slyszalam ze do konca pierwszego trymestru tzrba brac i teraz sama nie wiem:/
Pozdrawiam wszystkie mamusie i milego dnia zycze