Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Malgorzatka jak chcesz przepis na cisto do pizzy to Ci przesle. Jest dobre 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
był mini tort 4-ro osobowy :-) Ja 2 kawałki a moj z Nicolka pojednym. Jakie oczy miała młoda jak ja mówie ze dla mnie 2 a ona pyta czemu???? wiec ja ze 1 dla mnie i 1 dla bąbelka
haha ale było smiechu z tego, oczywiscie tylko jeden zjadłam :-)
wiecie za 30 tabl. zapłaciłam 185,25 zł
no ale jak ma pomóc na moje łożysko to wszystko dla dzidzi no ale z ta cena to przegięcie, dobrze ze nie co mc.
a ja pooliwkowana to prawie bedzie miał poślizg
Buziaczki i do jutra;-) Miłego wieczorku Kochane 

Mój mąż jutro jedzie po tort, bo zaprosiliśmy rodziców na kawę - hiehiehie, on jeszcze nie wie, że to nie będzie jedyny tort na te urodziny![]()
dobry przepis na ciasto i finito! Samo się robi.
Wszystkiego naj dla męża!
Mamy znajomych z niemowlęciem, więc knajpa nie wchodziła w grę. Poza tym ja te nie wiem jak się będę czuła tfu tfu, mam nadzieję, że jednak dobrze. Także mam nadzieję, że będzie pracował w sobotę, to byłoby idealne rozwiązanie, a jak nie to w ostateczności powiem mu, że ma posprzątać, bo będziemy mieli gości, a ja zamknę się w kuchni, ale nie powiem co i jak. Albo go gdzieś w ogóle wygonię
Najlepiej na drugi koniec miasta po jakąś głupotę
Dodatkowo jeszcze jedno małżeństwo i jeden kumpel męża są spoza Lublina, więc prawdopodobnie muszę ich przygarnąć na noc.małgorzatkolinka do przepisu wklejam w odpowiednim wątku. Nam i sąsiadce się sprawdził. robimy na dużej blaszce z piekarnika
Włączenie aplikacji na telefonie i korzystanie z wi-fi w domu pozwala mi w miarę na bierząco ogarniać forum.Uff narazie jest sposób
Ps. Minisia zmieniłaś avatara![]()