reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
To fakt. Czas szybko leci. Nim sie obejrzymy bedziemy tulić nasze skarby. Czekam na ta chwile z niecierpliwością.

Mi chyba do wielkanocy zleci bo po drodze troche imprez rodzinnych a potem pewnie bedzie sie dluzylo szczegolnie czerwiec :/ chociaz jak teraz ten czas tak leci mam wrazenie ze zleci mi te 9mcy
A stracha bede miala na bank poki co pocieszam sie ze jak cos wezme epidural o ile zdarze zawolac hehe

Hej. Ja też na nogach od 6.30. Mikołaj do mnie przyszedł i koniec spania:/

Niby ten nasz czas ciążowy leci szybko, bo niedawno robiłyśmy testy, ale z drugiej strony mam wrażenie, ze się wlecze:) Już bym chciała urodzić:) Mimo tych bóli i wszystkiego co związane z porodem;p

Przede wszystkim chciałabym już robić coś w stronę wyprawki, a dopóki nie znam płci to nic nie kupuje, bo ubranka unisex i chłopięce mam:) Ewentualnie coś tam dokupię.

Jagódka, Pola gratuluję udanych imprez:)

reklama
Nom ja tez czesto patrze na suwaczki I oczom nie wierze ;) a mamom z pazdz 14'juz pogratulowalam jako mamusia pazdziernik 2008:)
ja październik 2011 ;) idę gratulować :)
Dzien dobry :) Pola ja o tej godzinie na nogach bo musze
Ja teeeż ;/ i nie mogę się dobudzić. Dzień dobry :)

Pola fajnie ze impreza sie udała, też bym z chęcią pochulała bo później może być ciężko. W poprzedniej ciąży byłam na trzech weselach, jedno w siódmym miesiącu - tam się wyszalałam, a potem na dwóch w ósmym miesiącu - i tam już tylko do ósmej dałam radę bo mi brzuch twardniał.
Niecodzienna pora na wesele, zimową porą fajny plenerek pewnie mieli, kulig? Musieli być mocno ciepło ubrani brrrr
Jagódka tobie też gratuluje udanej imprezy, jak chcesz to roześlij do nas te smakołyki, tak nam smaka narobiłaś że chętnie wmłócę tego szczura :-D A ten tort to poezja :)

Pogodziliśmy się z mężem, wieczorem już było miło. Chciałabym żeby częściej taki czuły był. Dziś mu to powiem.

A dziś biegłam na autobus, i cholira macica bolała jak nie wiem co :baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry