reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Ja miałam leżaczek-bujaczek taki jak w 2 linku. Bardzo się przydał jeden minus jest taki że nie ściągniesz pokrowca. Ja jak swój pożyczyłam to mi rozcieli tył aby wyprać w pralce a później wyrzucili na śmieci... grrr. Ten z 1 linku wg. mnie jest lepszy bo ściągniesz pokrowiec i spokojnie wypierzesz go w pralce( przy drugim też niby tak pisze). Za to 2 w opisie ma regulację wysokości oparcia i ja rzeczywiście z tego korzystałam. Moich znajomych dziecko tylko w nim chciało zasypiać a mi służył na początku do karmienia. I tak jak małgorzatka mówi sprawdza się on do momentu kiedy maluch zaczyna robić się mobilny.

Ostatnia edycja:
Odebralam wyniki :) tydz temu mialam liczne bakterie a dzis wyszly mi juz nieliczne:) wiec dalej biorę UROSEPT jem żurawinke i za kilka dni powtórka :) ciesze sie ze jest lepiej i moze sie obejdzie bez antybiotykow :)

Hej mamuśki :-)
Wróciłam wczoraj od rodziców. Impreza-35 lecie wyszła fajnie, jedzonko wyszło nam pyszne :cool2: Starałam się oszczędzać, ale wiecie jak jest dużo pracy to tak ciężko...

Rozpisałyście się niesamowicie ;-) Widzę, że zakupy na tapecie :-) Ja czekam do potwierdzenia płci. Dla chlopca i unisex mam troszkę rzeczy. Zobaczymy co to będzie! :-) Jutro mam wizytę, więc nerwy niesamowite! Macie jutro wizyty?
Ewa no to brawo:tak: Trzymam kciuki, żeby obyło się bez antybiotyku. Ja dzisiaj robiłam mocz i morfologię, jutro wyniki.

Macie jakieś pomysły na walentynki? Ja z moim M. może pójdziemy do kina. Mikołaj do babci i chwilę nacieszymy się sobą ;-)

Leżaczek mam, też fishera i sobie nie wyobrażam, żeby go nie mieć:tak:. Jak gotowałam i chciałam mieć dziecko na oku, to zabierałam go do kuchni, a Klaudia bardzo go lubiła i często w nim leżała, albo się bawiła, a nawet zasypiała.

reklama
a masz jakiś pomysl jak albo z czym taka zurawinke sobie zrobić????? bo mi przez gardlo nie przechodzi..jak chciałam ja jesc tak jak rodzynki....

Do góry