reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
z jogurtem jest ok:)smakuje mi:):)
ale może macie jakies jeszcze fajne pomysły:) np. do obiadu:) jakiś sos albomiesko albo cos innego.....chętnie poznam jakies przepisy:)

ja jem sama bo mi smakuje:) często tez dodaję np do kiktajlu owocowego :) (mleko banan, jakies orzechy, migdaly i trochę żurawiny i wszystko miksuje)

Tak piszecie o tych wyprawkach a ja wszystko mam od siostry :p wózek, bujak, ubranka itd. a łózeczko od znajomej :p

anastazi taki leżaczek na pewno nie przyda Ci się przez pierwszy miesiąc :-)

leżaczki, maty edukacyjne to idealne prezenty na chrzciny - jak dziecko ma ok 3 miesiące :tak:

ka.wo też mam huśtawkę, Karola dostała jak miała 18 dni he he he, używaliśmy jak skończyła miesiąc. W wieku 3-4 miesięcy była obowiązkowo używana na drzemki :-)

ewa66 dobrze, że jest poprawa. Fajnie że masz wyposażenie od rodziny/znajomych :-)

anastazi żurawinę można dodawać do jogurtu, do płatków z mlekiem, można kupić konfiturę i używać do mięs, naleśników, na chałkę.

Ze względów zdrowotnych dziecko powinno do 6 miesiaca leżeć wylącznie na płasko... tak slyszalam :) i duzo na brzuszku. Starać się jak najmniej kłaśc na te bujaki. Tak mowila rehabilitanka mojej siostrze bo jej Kubulek ma 8 miesięcy i jeszcze nie siedzi. Ciągle lezal na bujaku a na brzuszku prawie wogole.

BRIGHT STARTS Leżaczek Małpka do 9 kg skl WWa (3880288673) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

taki mamy my, świetny! nie wyobrażam sobie nie mieć leżaczka. A jak syn był większy to sam się bujał nogą sobie rozhuśtał i jazda :)

roladki z indyka z żurawiną i serem mniaaaam.

Ja jestem zakochana w tych leżaczkach bright stars:D Na pewno kupię dla maleństwa. Dla Syna miałam fisher price i tak do konca nie byłam zachwycona, ale nie powiem, przydał się :)

dziewczyny ogladalyscie może wiadomości??????
chodzi mi o sprawę tego Trynkiewicza.....
bo ponoc na facceboku gdzies powstala strona na której niby ludzie zbiorowo zwoluja się do zabicia tego gościa.....i prokurator z polski zwrocil się do sluzb w stanach o pomoc....a ludzie którzy na tej stronce komentowali prawdopodobnie uslysza oskarżenia..... dla mnie to szok.....ze zajmują się takimi rzeczami zamiast proba pozostawienia go dalej w odizolowaniu....

Anastazi - huśtawka jest duża niestety, nie mam wymiarów bo leży już dawno na strychu u rodziców czekając na drugiego bączka :-)
A żurawinę ze słodkich przysmaków: do ciasta, babeczek, galaretki można dołożyć. I kisiel z żurawiny jest pyszny :-D
Ewa66 - jak już pisałam dostałam ten leżaczek jak Ninka miała 4 m-ce, więc jako maluszek na nim nie leżała. Natomiast prawie cały czas na macie. Za to miałam sąsiadkę na parterze, u nich strasznie zimno było od garaży i ona swoją córeczkę często sadzała, żeby ją od podłoża izolować, a nie kłaść cały czas na łóżku.

reklama
pozostanę przy leżaczku:):):) jednak go kupie :)tylko jeszcze nie wiem który z tych dwóch....:):):)

dziewczyny smaka mi narobilyscie na babeczki :):):):):)chyba zrobie jutro:):):):)

ogladalyscie może wiadomości??????
chodzi mi o sprawę tego Trynkiewicza.....
bo ponoc na facceboku gdzies powstala strona na której niby ludzie zbiorowo zwoluja się do zabicia tego gościa.....i prokurator z polski zwrocil się do sluzb w stanach o pomoc....a ludzie którzy na tej stronce komentowali prawdopodobnie uslysza oskarżenia..... dla mnie to szok.....ze zajmują się takimi rzeczami zamiast proba pozostawienia go dalej w odizolowaniu....

Do góry