reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Jagodka, już zerówka?

S.michalina, nie pociesze cię, mój pepek nie wklesl sie po pierwszej ciąży, został taki ble...teraz już wywrócił sie zupełnie na wierzch...

reklama
Ależ Wy macie problemy:rolleyes2: hehehhe:-p

No Gosiu już zerówka, a we wrześniu 2015 do szkoły.. 6-ciolatki już obowiązkowo z Klaudii rocznika idą do szkoły.

.jagódka ja pisałam o pachwinach, bolą bardzo. Zgagę też mam :angry:Więc wiem co czujesz...

limonka8721 córeczki są wspaniałe :tak: i jakie dla nich piękne ciuszki są w sklepach :happy2:

makota89 do 26 już tylko niecałe 2 tygodnie, a do 21 tydzień he he

Byłam dziś w smyku pomóc kuzynce wybrać fotelik 9-18 kg, pooglądałam sobie wózki i łóżeczka, ale teraz wybór...
Kupiłam Juniorowi ręczniczek z kapturkiem tylko bo ciuszków mam jak dla bliźniaków.
Najbliższą wizytę mam 20 lutego i dopiero wtedy umówię się na połówkowe, pewnie ok 22-23 tygodnia ciąży.

Ostatnia edycja:
Jagódko u nas np. 5 -latków w ogóle nie ma w przedszkolu, wszystkie są w oddziałach przedszkolnych. W mojej miejscowości jest ich 9. W miejscowości obok 4. Mnóstwo dzieci i młodych ludzi tak jak my napływowych. W przedszkolu jedt 8 grup z czego 4- 3latków i 4-4latków. Prawie w każdej 25 dzieci. Wielu jednak rodziców wolałoby aby 5latki mogły zostać w przedszkolu a nie chodziły do oddziałów przedszkolnych.

Ależ Wy macie problemy:rolleyes2: hehehhe:-p

No Gosiu już zerówka, a we wrześniu 2015 do szkoły.. 6-ciolatki już obowiązkowo z Klaudii rocznika idą do szkoły.
Ależ ten czas goni.... Takie małe bable a już zerówka....

S.michalina nie stresuj się. Ja taki wielki brzuch miałam z Ola, w marcu urodzilam a już w lipcu na plaży w bikini paradowalam :) ten pepek troche wszedł do środka , myślę ze gdyby nie te dwa rozstepy, co sie właśnie w pepku zrobiły, schowalby sie całkowicie ( no i ćwiczyć by trzeba było chociaż trochę, żeby całą skóra też sie zbiegła di końca...)

Hej, witajcie Walentynkowo :)

Ja normalnie pępek mam wklęsły, jeszcze jest wklęsły ale na pewno się spłaszczy. Mi wrócił do normalnej wklęsłości po ciąży.

Miałam dzis cieżką noc, usnęłam z synem, potem obudziłam się z niewygody, nie mogłam usnąć do 1.30, bo Aru gadał przez sen a ja podskakiwałam, a do tgo dzidziuś S.Z.A.L.A.Ł więc wstałam nieprzytomna do pracy.

Z dobrych wieści to najprawdopodobniej w przyszłą sobotę idziemy na bal karnawałowy :) Ostatni dzwonek zeby się pobawić :happy2:

edit: bosszzz :( Znowu tragedia ciężarnej kobiety, tym razem u mnie w województwie no kuźwa :(

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140213/POWIAT0105/140219479

Ostatnia edycja:
ale się śmialam z tych przygód o lunatykowaniu hehehe :p moj ostatnio tez jeszcze poszedl siku ale do kibelka i jak wrocil to mowil ze lunatykowal i przed kibelkiem sie obudzil hehe :p

Bylam dzis na powtórce calych wyników mam nadzieje ze juz sa calkowicie ok :)

hej
michalina śmiać mi się chciało jak czytałam Twojego posta hahaha, bo ja tez przewrażliwiona jeśli chodzi o mój pępek. No wręcz nienawidzę jak mi go ktoś przez przypadek dotknie, a na samą myśl o kolczyku w nim dostaję dreszczy :sorry2:. W ciąży miałam ładny no prawie wklęsły pępek, ale jak zaczął sie brzuch obkurczać to ta górna część tak minimalnie zaczęła mi odstawać, a teraz już mam właśnie ta część (o zgrozo!) wystającą i strasznie mnie to drażni!! Mam nadzieję, że wessie go po ciąży na swoje miejsce ;-)

reklama
hej
przypomniało mi się właśnie, że wczoraj czytałam o chorych/przeziębionych i zapomniałam życzyć Wam zdrowia :szok:
nadrabiam zatem, bo miałam wyrzuty sumienia ;)

miłego dnia

Do góry