reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Jak pisze z komorki wygodniej mi bez polskich znakow, ale wkurza mnie to, ze mi akapity nie dzialaja od jakiegos czasu

reklama
A ja też często z komórki piszę, nawet z domu. Chociaż jak już mi się zechce włączyć laptopa to też siedzę. Na kom wkurza mnie to że jednak opcje ograniczone no i jak chcę coś dopisać to żeby Jagoda nie krzyczała to muszę czekać aż ktoś cokolwiek napisze hahaha bo edytować nie można ;-)

Mam znajomą, która leży w szpitalu już 2 miesiące, praktycznie w ogóle się nie ruszając. Za tydzień może jej rozwiążą ciążę. Od kilku tygodni panuje na oddziale jakaś infekcja i leży w izolatce.
Nie wyobrażam sobie jaka to musi być nuda.
Więc Makota zaciśnij zęby i poleż do czwartku, na pewno Ci to nie zaszkodzi. Sprzątanie nie ucieknie, dbaj o siebie :)

Z kom w ogóle nie pisze - baaa nawet aplikacji sobie nie ściągnęłam :rofl2:

A ja właściwie tylko z telefonu pisze. Sporadycznie zdarza mi sie pisac z komputera.
Ja w ogóle jestem bardzo telefonowa, maile, zakupy online, przelewy, internet, forum, muzyka - wszystko to robie z tel.

Pola ja ze sklepami mam to samo, choćbym chciała coś pooglądać, to się nie da, góra kilka minut i zaraz mi słabo. :banghead: dzisiaj zdecydowanie przesadzilam. Jak to ostatnio koleżanka mnie podsumowała chyba nie umiem być w ciąży. Tylko bym biegala, a potem umieram, jakoś nie potrafię zwolnić. Ale cóż, najwyższa pora się nauczyć. Zresztą Szymek już wyraźnie daje mi znaki kiedy mam włączyć stop.
Z moim ostatnim brakiem zdecydowania wysłałam Małża do Rossmanna, kupił mi balsam z Bielendy z serii Sexi Mama na rozstępy i Bio-Oil. Heh jak na mojego praktycznego męża przystało to co było w promocji oczywiście i jeszcze kartę Rossne też przyniósł i dumny taki z siebie bo właśnie został bohaterem w swoim domu.
Dobrze, że chociaż on jeden nie ma problemów z podejmowaniem decyzji. Ja odkąd funkcjonuję hormonami mam z tym problem :what:

Pola ja to zupełnie Twoje przeciwieństwo - telefon tylko do dzwonienia i sms :-D nawet internetu w tel. nie mam i pewnie bym nie potrafiła obsłużyć :-D:-D Taki to dinozaur ze mnie :-D:-D:-D

Ja pisze z koma z apki Tapatalk i tam jest opcja edycji ;)
Ja używam pharmaceris foliacti.
A w Rossmannie jest teraz promocja na żele pod prysznic. Dwa w cenie jednego.

Ale jestem zła. Ta moja dzisiejsza wyprawa do sklepu spowodowana była chęcią przygotowania domowej roboty wedlinki z kurczaka. Kupiłam wszystko co trzeba a teraz widze ze nie mam w domu folii.... Ech... Dzis juz nigdzie nie ide! Dobrze ze kupiłam sobie tez cos słodkiego bo wlasnie mnie naszła ochota. Z reszta codziennie musze jakąś słodycz wciągnąć. A niby ochota na słodkie pojawia sie gdy w brzuszku mieszka córeczka :) jak widać to niekoniecznie prawda. Choc musze przyznac ze kapusta kiszona tez czesto gości na moim stole, np. dzis i trafiła mi sie naprawdę dobra.

reklama
Do góry