reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

czy mozna brac w ciazy zurascin uro?

cukier po 2h obciazenia glukoza wyszedl mi 142... zero slodyczy od dzis i jesc co 3 godziny

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam uprane używki z lumpka i kupione na necie w naszym proszku. Teraz kupiłam rzeczy do szpitala - uprać i poprasować w razie W może teściowa lub mama, ale jak trafię wcześniej do szpitala rodzić, to nikt mi podkładów dobrych nie kupi, bo za ich czasów takich rzeczy nie było - dlatego dla mnie to priorytet.:-p Jutro jadę kupić cienki szlafrok i powoli pakuję torbę do szpitala - do 30tc chce mieć załatwioną torbę dla siebie w 100%. Fotelik kupujemy w tym m-cu, materacyk też. Potem skupiamy się na malowaniu, odświeżaniu ścian i chyba dopiero wtedy zacznę prasować, bo będę już miała komodę dla Adaśka (to główny powód, bo remont tylko na dole) i czysto w domu. Muszę skręcić łóżeczko i sprawdzić czy wszystko z nim w porządku. Na koniec zostawiam biustonosz do karmienia;-)

dostalam dzis wanienke ze stelazem od kolezanki :) hura hura :D mozna nastepna rzecz skreslic z listy :) ale i tak duzo przede mna :(
ja tez ubrania ze szmat na razie uprawalam w normalnym proszku,dopiero pozniej bede prala w dzieciecym i prasowala

hejka. Witam się poweekendowo. Postanowiłam w weekendy jak najmniej korzystać z neta i poświęcić się na ogarnianie mieszkania, ogródka i zabawy z Maluchem póki mam siłę, bo za niedługo to będę pewnie nieźle sapała ;-).

Rozstępów, ani problemów z oddychaniem póki co nie mam.

Prać i prasować zamierzam z końcem maja o ile nie będzie jakiś wcześniejszych wskazań. No i musze odświeżyć wózek.
Zakupy gromadzę regularnie. Pozostały mi kosmetyki, szlafrok dla mnie, biustonosz, ochraniacze do łóżeczka i spakowanie torby - to tak pod koniec kwietnia spakuję i niech czeka.

Ja sobie nie wyobrażam iść na śniadanie w szpitalu w samej koszuli, albo na konsultacje na inny oddział, jakoś tak głupio. Zawsze to trochę mniej piżamowo się w szlafroku wygląda:-p Szczególnie przy wietrzeniu sutków i tryskającym mleku gdzie popadnie:rofl2:

reklama
Do góry