EDla wszystkich chorujących na pocieszenie mnie zaczyna trzeci trymestr dopadać, wszystko mnie ciągnie, kłuje, nie mam siły, a na dodatek chyba hemoroidy mnie dopadły
mnie tez dopadły
moja koleżanka ma umówione CC na 5 maja. dziecko się niefortunnie ułożyło i w tej sposób przyjdzie na świat. trochę jej zazdroszczę, bo może przygotować się psychicznie...
ja mialam umowioen tak z moja Ola,naprawde psychicznie rewelka,nie maczekania na skurcze itp.ale po juz tak wesolo nie bylo
Ja zawsze robię zakupy w okolicznym sklepie, jest mały, dobrze zaopatrzony, wiem gdzie co leży i znam wszystkich pracowników a oni mnie. Na pewno jest trochę drożej niż w marketach typu real biedronka czy lidl ale ja ich osobiście nie lubię i bywam baardzo rzadko

ą.
ja wieksze zrobilam na poczatku tyg wiectlumy do przezycia a reszte podobnie jak TY u siebie na wsi z tym ze ceny mmay fajne/niskie

iw szytsko jest

)
pola napisz na priv to może będę w stanie pomóc, żadna ze mnie księgowa, ale w gąszczu przepisów orientuję się nieźle, dziś wyniki mojego egzaminu sprzed miesiąca- kilka formalności i będę radcą prawnym:-)ia!
super ,GRATULACJE

po pierwsze babka mi nie wyszła. Pierwszy raz w życiu. Zły omen czy co? Odkroilam górę i wyszła mini babka do święconki chociaż
Po drugie bolą mnie zęby cały prawy dolny łuk mnie wręcz napieprza

gdzie ja znajdę dentyste w Wlk Sobotę
Poplakalam się i oczywiście zatoki udroznilam heh
Aru wolał jajko zjeść niż malować. Jutro rano może podziałamy.
mam nadzieje ze zabek nei boli ,slizcne macie koszyczki
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
witam swiatezcnei
koszyczek poswiecony,domek wysprzatany,moge zaczynac swietowac

)
zostaly mi 2 salatki do dokonczeniai barszcyk na jutro ale to juz pzryjemnnoscjak wszedzie zcysto
sernizcek wyszedl pyszny,rolada tez,a od wafelkow musialm meza odganiac
poczekam jak maz umyje i odkurzy auto i pojade do mamy na kawke
wczoraj byla u nas burz ,mocno grzmiało
dziewczynki zdrowych ,pogodnych Świat Wielkiej Nocy WAm zycze,smazcnego jajeczka,mokrego dyngusa,i duuzo odpoczynku i malo dolegliwosci ;
))
tak pisalyscie o swietach,zakupach,sprztaaniu itp a ja Wam powiem ze lubie to zamieszanie,szykowanei, gotowanei baa nawet sprztanie.wynioslam to zdomu ipodoba mi sie ta tradycja,inazcej jakos nei umeim

do poklikania poswietach