czesc dziewczyny, czy wy tez ciagle jestescie nienajedzone? Od paru dni ciagle jestem glodna, co bym nie zjadla juz szukam czegos nowego..
wczoraj spakowalam torbe do szpitala, niech sobie lezy i czeka.
wczesniej popralam i poprasowalam ciuszki, do tego mam mase z nieoderwanymi metkami bo mam tego za duzo i nie moglam sie zdecydowac czy je gdzies wystawic czy juz trudno za duzo a moze sie przydadza, Takze przebralam i gdzies zaraz wrzuce zdjecia moze ktoras by cos chciala to chetnie odsprzedam. Jak nie to jeszcze zostaje mi allegro albo zostawienie sobie. tak to jest jak sie kupuje wszystko odkad pojawily sie || na tescie

Bylismy dzis na wizycie, mialam usg, wszystko ok takze nie ma co rozpisywac w watku wizytowym.
wczoraj spakowalam torbe do szpitala, niech sobie lezy i czeka.
wczesniej popralam i poprasowalam ciuszki, do tego mam mase z nieoderwanymi metkami bo mam tego za duzo i nie moglam sie zdecydowac czy je gdzies wystawic czy juz trudno za duzo a moze sie przydadza, Takze przebralam i gdzies zaraz wrzuce zdjecia moze ktoras by cos chciala to chetnie odsprzedam. Jak nie to jeszcze zostaje mi allegro albo zostawienie sobie. tak to jest jak sie kupuje wszystko odkad pojawily sie || na tescie
Bylismy dzis na wizycie, mialam usg, wszystko ok takze nie ma co rozpisywac w watku wizytowym.
Wsunęłam przed chwilą całego i teraz mi tak niedobrze
Może się nie pohaftuję, ale zgaga na stówę będzie mnie męczyć..
uprasowałam tylko pajace i body z długim rękawem i padłam :-( może mam zły dzień :-(muszę jeszcze wyprać prześcieradełka i pieluszki i spakować Adaśkową torbę. niech mi ktoś tylko powie, że za wcześnie to będę biła
teraz ledwo wystałam z tym żelazkiem, to ciekawe co będzie za miesiąc...
wstaje po 6 i lece do lidla po crocsy haha