Hubson
Fanka BB :)
Oj tak, babeczki, oszczedzac sie, ile sie da. I nie brac sobie za duzo na plecy. Jeszcze sie narobimy, a kiedy odpoczywac jak nie teraz? Ja juz dawno wyszlam z tego zalozenia i nie mam skrupulow. Dzieci i maz nie narzekaja, ze maja teraz wiecej obowiazkow. Ja sobie za 2 tyg zaczne fundowac porzadki 
Kupilam dzis w biedrze torbe, zeby sie zmotywowac do spakowania szpitalnej torby wreszcie. A leze i dupska nie moge ruszyc, taki mnie len dopadl. Ale po wczorajszych wiesciach chyba sie zmusze.... Dobrze, ze u nas dzis mile ciepelko.
Makota, Kum, a mnie ostatnio zaczyna sie przypominac jak bola skurcze porodowe. Az sie mokra robie z emocji
Kupilam dzis w biedrze torbe, zeby sie zmotywowac do spakowania szpitalnej torby wreszcie. A leze i dupska nie moge ruszyc, taki mnie len dopadl. Ale po wczorajszych wiesciach chyba sie zmusze.... Dobrze, ze u nas dzis mile ciepelko.
Makota, Kum, a mnie ostatnio zaczyna sie przypominac jak bola skurcze porodowe. Az sie mokra robie z emocji
Ostatnia edycja:
No nic, wiatrak chodzi, a ja piję jak smok..
na niebie ani jednej chmurki, zar sie leje z niebie, poszlam na spotkanie z polozna, a tam boom, nagle zaczyna grzmiec, wyszlam, nie zdazylam dojsc do centrum i zaczelo MEGA lac i burza tadam...
dobrze ze mialam crocsy to moglam sobie po kaluzach pochodzic 
A skurczy wcale nie musisz mieć, albo nie wiesz jak je poznać.