Hubson
Fanka BB :)
Catsun, nie ma co plakac, tylko trzeba brac leki i duzo odpoczywac,nie dzwigac i bedzie dobrze. Skurcze synkowi nie zagroza, o to sie nie martw 
Najwazniejsze, ze szyjka w porzadku.
Najwazniejsze, ze szyjka w porzadku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

U mnieWłaśnie też sie zastanawiałam przed chwilą, gdzie te ulewy...
.

Jagódka- ja nie piszę takich rzeczy by kogoś stresować bo bym pusiała upaść na głowe żebym mieć taki cel.. Liczyłam po prostu na jakieś wsparcie.. Bo ciężko jest słyszeć takie rzeczy jak się kocha swoje dziecko w brzuszku.. To wszystko. Zresztą tylko długotrwały stres może wywołać skurczeNa pewno nie zrobi tego post na babyboom
Ale racja dziewczyny odpoczywajcie jak możecie jak najwięcej
![]()
Ostatni post dotyczył ogólnej sytuacji na forum i był odpowiedzią na zdanie Elifit o tym, że smutne wieści i ciężko się to czyta..
Mam nadzieję, że teraz zrozumiesz moje intencje. Ja wszystkim tu życzę jak najlepiej, Tobie również, tak jak napisałam spokojnie, damy radę!
Na weekend cię wypuszczą? Czy to na razie wróżenie z fusów?