reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

Makota na kolacje nie jadlam nic,bo mama 20minut przed kolacja wpadla do mnie z kotlecikiem,młodymi ziemniakami i mizeria:) wiec odpuscilam ta szpitalna, taka dieta to ja rozumiem:D.
Po obchodzie dowiedzilam sie,że jutro jakies badania i mają sie mna zająć wreszcie.

reklama
czytami czytam i jakos mysli nie moge zebrac:baffled:

temat tesciowa=temat rzeka ,bunt na tesciowa mialam po slubie,teraz po prawie 9 latach mi przeszlo;-)na pewno nie odmowie jesli beda chcieli pomoc tym barzdiej ze trzecia dzidzia i obowiazkow masa,co do uwag to wpuszcam jednym uchem a drugim wylatuje;-)ale czasami moga sie przydac.naszcescie moja tesciowa i mama mieszkaja na tyle blisko ze nocowac u mnie nie musza,uffff

do szpitala mam zabrac niedrapki dla dzidzi,zalecenei szpitala:)

jagodka porazka z ta IP,zarty sobie robia:no:dobrze ze chociaz koalcja pozywna była:)

Cześć dziewczynki. Byłam dziś w firmie. Oficjalnie powiedziałam papa ;-) kilka dni wcześniej niż planowałam.ale już wymiękłam. Zmęczona jestem już na maxa. Zresztą czas najwyższy dać sobie spokój, odpocząć i zająć przygotowaniem.

Sorry że ja tak tylko o sobie ale wpadłam na chwilę. Lecę na serial ;-) poczytam was później :-D

Jagódko, Limonko - jakiś żart z tymi szpitalami. Głodzą kobietę w ciąży, zwlekają z badaniami, nie informują o wynikach na granicy normy. Jakiś koszmar normalnie i padaczka. życzę dużo siły, aby to przetrwać i przesyłam pozytywne emocje:happy::laugh2::-D

Małgorzato, super że miło spędziłaś czas.

Ja prawie cały dzień sama w domu. Teściowie jakby spokornieli. Pochwałę za obiad dostałam :p Na deser truskawki wciągnęłam nosem, a teraz oglądamy film z moim Pyszczakiem. Chwilowo spaceruje on z psami, więc korzystam i nadrabiam BB.

Jagódka może jutro sie zrehabilitują za dziś... pamiętam jak z Olą leżałam na patologii i jednej dziewczynie z sali nie kazali nic jeść, bo będzie miała usg i miała czekać, aż ją zawołają. i tak czekała i czekała, aż w końcu jej mówię, idź się zapytaj, czemu cię nie wołają (już obiad się zbliżał, a ona na czczo, bo po usg miała mieć próbę oxy - coś koło 41tc) w koncu poszła, a oni co? zapomnieli o niej.... brak słów na tą naszą służbę zdrowia...

Jagódka- Super że jutro coś więcej będą się Tobą opiekować.. Mam nadzieję że wszystko się u Ciebie ułoży! Mam nadzieję że nie będziesz musiała leżeć jak ja.. Świra już dostaję z tą niepewnością.. Więc życzę Ci jak najlepszych wiadomości!!

Makota no właśnie całą (prawie) ciąże przechodzę bardzo łagodnie. A tu bach na koniec ciągle coś :/ Czasami się zastanawiam czy sobie tego nie wymyślam:baffled:. Ehhh tak coś czuję, że ja poprostu się wcześniej rozpakuje.

Jagódko - wytrwałości! Dobrze, że mama dba o dietę :) prawie jak w domu. Klaudia będzie Cię odwiedzać?

Małgorzatko - szkoda, że nie udało się buzi zobaczyć. Ale jeszcze chwila i na żywo będzie :-)

Ale mnie dzisiaj ciągnie do zakazanego. Zapaliłabym i wypiłabym piwo. :confused2: A zostaje mi tylko Warka 0,0% i paluszki.

Jagoda jesteś dzielna a my trzymamy kciuki! Fajnie że jest ktoś kto ci nie pozwoli z głodu paść :-D bo te porcje szpitalne są na wypasie ;-)

Michalina ja może raz miałam ogromną ochotę na piwo z sokiem ;-) ale był upał. Papierosy mnie nie ruszają. Ale ja z tych w ogóle niepalących jestem. A ty paliłaś przed ciążą?

Takmnie dzidzia zaczyna w pęcherz walić że aż ciarki mam :-( najgorszej jak autem jadę bo zmiana pozycji niemożliwa.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry