reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2014

reklama
Elifit przyznaj się, co Ty jesz przed karmieniem, że masz takiego aniołka? Ale poważnie, to dzięki Twojemu spokojowi czy jaki masz patent na noworodka?
Ha ha :) :D nie uwierzysz ale na kolacje były zapiekanki ;)
Sama nie mogę uwierzyć że taki aniołek. Obym nie zapeszyła ;)
Patentu nie mam, super spokojna też nie jestem heh :)

Ostatnia edycja:
Hej :-) Wchodzę, czytam i oczom nie wierzę - laski oszalały :-D Świetnie się czyta takie posty :-D Tylko czy mój laptop wytrzyma to plucie ze śmiechu? :confused::-D

Lecę czytać daleeeej :-)

Aaaaa i gratki z okazji zakończenia połogu :-) Okazja do impry jak się patrzy :-D

Dzień dobry :)

Magdalenka to gdzie na tą oxy imprezę mam wpaść? :-D
Angelika zabiłaś mnie :-D

Widzę głupawka ciąg dalszy, to dobrze, dobrze.

Ja dzisiaj nockę miałam jak matki karmiące, chyba z 5 razy wstawałam do toalety. I oczywiście nie mogłam zasnąć. Tak wiem, po porodzie dopiero zobaczę :-p
Któryś z siusiów poszedł do labo dzisiaj, ale chyba mało wiarygodne wyniki będą skoro tak wstawałam. I zasypiam.

Na termometrze w słońcu 43 st., w domu 30 :szok:

reklama
Hej :-) Wchodzę, czytam i oczom nie wierzę - laski oszalały :-D Świetnie się czyta takie posty :-D Tylko czy mój laptop wytrzyma to plucie ze śmiechu? :confused::-D

Lecę czytać daleeeej :-)

Aaaaa i gratki z okazji zakończenia połogu :-) Okazja do impry jak się patrzy :-D

Zamontuj wycieraczki. To i tak lepsze niż plucie na dziecko:p:p

Do góry