s.michalina
Fanka BB :)
Po pierwsze nie lubię wcześnie wstawać a ostatnio dospać nie mogę.
Po drugie rzadziej się odzywalam wczoraj bynajmniej nie z powodu rzekomego porodu tylko braku czasu
o porodzie napiszę wielkimi literami, nikt nie przegapi no chyba że ja przegapie
Mój brat podarował wczoraj nam chustę piękną
żeby małą zmotywować. I stwierdził że ona do lwa czeka. No skoro ma dziecko taki kaprys hmm ok tylko mojemu współczuje dwie baby w domu, dwa lwy, jak się jeszcze okres najdzi - obiektywnie stwierdzam że mi go żal 
Pola jak cię kopne zaraz w twoje cudowne 4litery to będziesz miała "źle robię". A nie wiesz że tak zawsze jest, fart początkującego. Niech się mąż cieszy że mu wyszło tym razem.... A ty w takich chwilach chyc do łóżka i udawaj że cię nie ma.
Bez dramatów
tulę mocno!!!!
Lilla a czemu u nich spicie?
Elifit twoja córa to mistrzostwo normalnie
Wracam do lektury bo już mnie ciekawi jak się skończy (wezwanie Grishama). A może pranie wywiesze wcześniej, zawsze to mniej roboty później jak już się upał rozkręci. A już jest ciepło efff Stopy Fiony jestem psychicznie na was gotowa - i tak dzień w dzień, w nocy odchodzą a rano... A u niej przecież było odwrotnie...
Po drugie rzadziej się odzywalam wczoraj bynajmniej nie z powodu rzekomego porodu tylko braku czasu
Mój brat podarował wczoraj nam chustę piękną
Pola jak cię kopne zaraz w twoje cudowne 4litery to będziesz miała "źle robię". A nie wiesz że tak zawsze jest, fart początkującego. Niech się mąż cieszy że mu wyszło tym razem.... A ty w takich chwilach chyc do łóżka i udawaj że cię nie ma.
Bez dramatów
Lilla a czemu u nich spicie?
Elifit twoja córa to mistrzostwo normalnie
Wracam do lektury bo już mnie ciekawi jak się skończy (wezwanie Grishama). A może pranie wywiesze wcześniej, zawsze to mniej roboty później jak już się upał rozkręci. A już jest ciepło efff Stopy Fiony jestem psychicznie na was gotowa - i tak dzień w dzień, w nocy odchodzą a rano... A u niej przecież było odwrotnie...