sergeevna
Pysiołkowa Mama
Ja też w dwupaku...
To nie fair, że sierpniówki się rozpakowują a nasze dzieciaki jeszcze "kiblują" 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

za raz będziesz miała usg bioderek Adasia, więc się nie denerwuj na zapas
A zapytaj ją czy czasem zasypia z podkurczonymi nogami, bo może ona tylko na wznak jak do trumny 

już sama nie wyjdziesz
ps. też nie cierpię szpitali 
a poważnie super, że mała daje wam życ 
Zola się drapie non stop bo co jej pazurki spiłuję to jakiś nowy wyrasta nie wiadomo skąd, ale te zadrapania się bardzo szybko goją. i uważam, ze lepsza korzyść z poznawania świata dotykiem niż szkoda z tym drapaniem.kopacz ja tez zakładam bo wpycha paluszki do oczka strasznie i boje się ze krzywdę sobie zrobi.
Good luck Ninja! Fingers crossed &&&&Ja z szybkim info. Jestem w szpitalu na patologii, przyjechałam na ktg i się im nie spodobałoZrobili mi usg - mała waży ok. 4200!! :O Jutro ma być na oddziale mój gin to podejmie jakąś decyzję. Ok 10:00 powinnam już wiedzieć co i jak. Boję się trochę
chyba wolałabym żeby mi zrobili cc, ale nie wiem co postanowią.
Makota czy ja Ci coś dzisiaj nie tłumaczyłam o pozytywnym nastawieniu? Eh. Dzieci tak śpią, tak siedzą w brzuchu i tak im wygodnie. A teściowa czasem nie ma czegoś z głową? Jej dzieci tak nie spały? Nie obraź się ale Ty się sama nakręcasz chyba, a Twoje otoczenie widzę jeszcze to utwierdza. Wykończysz się jak tak dalej pójdzie.
Katka do spania, musisz mieć siły na poród![]()
Witam
Poza tym mamy problem z kupkami, z cycowaniem bo Laura W OGOLE nie chce ssac mi prawej piersiJak tylko przykladam ja do tego cycka to jest zaraz placz, nie mam pojecia o co moze chodzic, wiec odciagam laktatorem tylko z prawej i daje malej z butelki.
Teraz już nawet daje się przystawić normalnie 
Twoja Niunia też się w kocu przekona - ja przed każdym przystawieniem próbowałam robić to klasycznie, jak nie dawało rady, to wtedy spod pachy. Po kilku dniach załapał i ciągnie jak odkurzacz