elifit- współczuję
, mój Jasio miał 7 miesięcy jak zachłysnął sie słoiczkową zupka,stracił na kilka sekund przytomność.do końca życia nie zapomnę tego co czułam.nie daj Boże.
jesli chodzi o spanie w nocy.śpimy w bodziaku ale zawsze przykryci i przy otwartym oknie.
dziś zaliczyłam fontannową kupę to już wstałam
jagódko- jak noc?może viburcol by pomógł się wyciszyć?a Ty meliskę popijaj?

michalinka- trzymam kciuki mocnoo.
seorise- ja spię z Adasiem,tylko na 2 polowie łóżka,wygoda,że hoho,tylko podsuwam w nocy bufet,czekam aż zje i kimamy dalej w bezpiecznej odległości.Co do chrapiacej szpitalnej,jak leżałam jedna bąki puszczała,druga chrapala,jak na wojnie
lilla- mimo upałów dzieci lubią być czymś nakryte,nawet zwykłą pieluszką,otulone troszeczkę.Zawsze stosuję zasadę żeby leżacy maluszek miał 1 warstwę wiecej niz ja,wtedy jest spokojne i czuje sie bezpieczne i u nas sie sprawdza
Ja przeszczęśliwa,zdjełam szwy i cewnik
o wolnośći
dzień dobry
jesli chodzi o spanie w nocy.śpimy w bodziaku ale zawsze przykryci i przy otwartym oknie.
dziś zaliczyłam fontannową kupę to już wstałam
jagódko- jak noc?może viburcol by pomógł się wyciszyć?a Ty meliskę popijaj?
taka pianowa jajecznica??to wszystko okiOstatnio zauważyłam Żr moje dziecię robi bardzo pienista kupkę. Jak zmieniam pieluszke to wszystko wyglada fajnie. Rzadka kupa o fajnym kolorku. ****k gdy kupa wychodzi podczas zmiany pieluchy widze ze to jest sama piana. Z reszta nawet gdy trzymam hi na rękach gdy robi kupe to czuje ze to jest wystrzał jak z armaty i wręcz slychac wtedy ta wydobywający sie pianę. Czy u was jest podobnie?
michalinka- trzymam kciuki mocnoo.
seorise- ja spię z Adasiem,tylko na 2 polowie łóżka,wygoda,że hoho,tylko podsuwam w nocy bufet,czekam aż zje i kimamy dalej w bezpiecznej odległości.Co do chrapiacej szpitalnej,jak leżałam jedna bąki puszczała,druga chrapala,jak na wojnie

lilla- mimo upałów dzieci lubią być czymś nakryte,nawet zwykłą pieluszką,otulone troszeczkę.Zawsze stosuję zasadę żeby leżacy maluszek miał 1 warstwę wiecej niz ja,wtedy jest spokojne i czuje sie bezpieczne i u nas sie sprawdza

Ja przeszczęśliwa,zdjełam szwy i cewnik
dzień dobry
Ostatnia edycja: