reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Jagódka współczuję diety ale mam nadzieję, że teraz Adasiowi się lepiej zrobi. Napewno się nerwów najadłas.

Dziewczyny o której kładziecie swoje dzieci spać na noc??

reklama
Hej

Zuze kładę o 22-23. Aru po 21.

Jagódka współczuję i przytulam ale dobrze że dziewczyny znają inne opcje zamiast mleka. A mleko w np ciastach możesz zastąpić mm tym co GiB proponuje. Trzymam kciuki żeby Adasiowi się poprawiło :)

Lilla Rossmann. W Biedrze nie widziałam. Spokojnej drogi i Zolki :)

Ale tu cicho...
Czesc Katka :p

Dziecko mi sie rozregulowalo... Polozylam spac o 22 jak zwykle. Spal do 2. Cycki zrobily mi sie jak kamienie. Odciagnelam troszke i zmienilam mu pieluche, ktora byla zupelnie sucha. Obudzil sie, przystawilam do cyca, zjadl, teraz lezy i sadzi baki przez sen. Moze za pozno daje mi ten bobotic? Dalam mu ok 21. Nie wiem na ile mu to pomaga a na ile szkodzi. Przed wprowadzeniem boboticu spal bez kup i gazow az do 4 z przerwami na jedzenie

Wiem, ze w lidlu maja miec mleko bez laktozy

Dzien dobry, karmie dziecko a mąż poszedł kawe robić.

Niestety robi mi się zimno (opryszczka na ustach) i teraz muszę się podwójnie pilnować żeby nie całować Zoli ani nie oblizywac smoczka co robilam :/

Poza tym nie wiedziałam ze to zwiększa szanse na prochnice u dziecka także w ogóle muszę się tego oduczyc. Żadnego calowania w usta i rece. I weź się powstrzymaj przy takiej kruszynce.

Będę pisać z trasy pokim w NL czyli krótko bo to chwila do granicy, a potem w PL doładowanie kupię i mam nadzieje że będzie internet. Happy, happy, happy....

Ostatnia edycja:
ach szkoda ze w PL wszystkie nie mieszkamy w jednym miejscu :-( Czasami mam wrażenie jakby tak było bo na forum to jakby w jednym miejscu jesteśmy. Pewnie będę miała mniej czasu na wizyty u was, ale wybaczycie ze wybiore życie w realu a nie wirtualne. postaram się nadrobić ogólny i zamknięty nocami. Buziaki

reklama
Witaj Katka na nocnej;)

Lilla już dzisiaj wyjeżdżasz? Chyba coś przegapiłam. Szczęśliwej i spokojnej podróży w takim razie:):) i Miłego urlopu:D

U nas karmienie standardowe numer dwa teraz, obydwa co równe trzy godzinki. Z mojego dziecka można by zegarki nastawiać. Kończymy papu, paciorek i spać.
Do zobaczenia na dziennej zmianie

Do góry