reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Ahahaha.. Lilla, u mnie bylo dosc jasno na niebie od fajerwerkow:D

Super, ze u Ciebie bylo.. Ale nie uwierzycie, ze u nas prawie od dwoch tygodni.... NIC, ZERO! Stary zasypia czekajac az mala zasnie:D mnie wcale nie jest z tym zle.. Bo moje libido jest na zero po porodzie.. Co ja mowie na zero.. Na mega wielkim minusie.. No nie chce mi sie i koniec:/

Aaa.. Mala spi juz. Niewiarygodne:D mam nadzieje, ze to nie jest drzemka:/

Dobranoc!

Witam i ja jak zwykle późną porą.
Widzę, że sporo dzieci miało jakiś zły dzień dzisiaj. Julka cały dzień jęczała nieważne czy nakarmiona, czy po drzemce, chwila zabawy i uśmiechów a później dupa, jęki i buczenie :/:/ Masakra była. Na szczęście teraz już śpi a jutro mąż wstaje także mama śpi :)
Kurde nagadałyście tyle o tych smakołykach że aż czekoladę musiałam wyjąć. :D

Fajerwerki u nas puszczają od kilku dni raz były tak blisko domu naszego akurat w porze zasypiania Julki, myślałam, że ubije kogoś. A tak w ogóle dzisiaj Julka czepiła się ochraniacza na szczebelki i go zdjęła z jednej strony i machała sobie góra dól. hehe śmiesznie to wyglądało, a było to oczywiście przed nocnym spaniem.

Pola gratuluję ząbka :)
Jagódka życzę lepszej nocki :)
Lilla fajnie ci, że Zola tak mate lubi, Julka niestety max 15 minut i juz marudzi:/:/ Jak ją jeszcze zabawię to poleży dodatkowe 5 i tyle.

Przepraszam ale ja zwykle niewiele pamiętam bo cały dzień czytam i na koniec guzik co mam w głowie. Dobra czas do łóżka, spokojnej nocki :)

Karmienie.. Az jestem zdziwiona.

Snilo mi sie, ze Pola oddala mi dla Laury dwa sloiczki o smaku jablka :D malo tego, mowilam to na glos, zeby maz jej dal juz jeden sloiczek.. A ten zamiast dac mi spokoj to sie mnie pyta jaka Pola, jaki sloik.. Ja mowie no Pola,to Pola.. A sloik to sloik.. Idz po lyzeczke i daj jej ten cholerny sloik:) Wszystko mowilam przez sen, o matko:D
Dzieki Pola za sloiczki, na pewno sie przydadza:D :D :D

Kiedys kazalam mu dac cycka Laurze:) baaa, obudzilam go wtedy podobniez taka zla, ze on tez raz niech jej wyciagnie swojego. Haha!

Ejjjj, tylko ja dzis karmie ciagle?;( ehhh snieg pada:///

Ostatnia edycja:
Ja karmilam jakos 2:3.-3:30 bi zasnelam z młodą w łóżku. Teraz 6:20 zaczęłysmy, zmiana pieluchy bo kupa była, i druga strona "na sen", ale nie działa. Lepiej kołdry ciągnąć...

reklama
Dzień dobry;)
Czytam Was i od rana mam ślinotok:p

Lilla według tego nowego schematu żywienia niemowląt, nie ma już potrzeby rozdzielania białka od żółtka. Od razu podaje się dziecku całe jajko. I to już w piątym czy szóstym miesiącu zaraz na początku rozszerzania diety.

Mamo B Padłam:p:p

Do góry