reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Ogolnie to lubie zime, ale nie taka ze ciagla pada snieg z deszczem i jest bloto, ciapa.. Uwielbiam taka zime: ImageUploadedByForum BabyBoom1415269445.132933.jpg
Zdjecie z poprzedniej zimy:)

Elifit, czyz by Zuzia byla tez taka marudna jak Laura?
Dzis wstala z dobrym humorem, chichra sie ciagle do wszystkiego. Teraz karmie ja a ona juz spi.

Agulam, zazdroszcze aerobicu! Ja nawet nie mam kiedy bo maz wraca pozno z pracy, zaraz jest kapanie malej, itd.

Michalina, zdrowka!

Czy to normalne, ze jestem zazdrosna o corke? Wiecie, na swieta beda tescie, siostra meza i normalnie jak sobie pomysle ze beda tirlac jej nad uchem to mnie skreca://

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1415269445.132933.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1415269445.132933.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
reklama
mamo bobasa tez mi rpzeszkadza to tirlanie nad dzieckiem!! wolałabym aby dali małemu spokój. teraz bylismy na wekend w domu... u teściów mnie chwilami w środku roznosiło....

elifit - w sumie mój chyba też ma skok..
nie wiem co się dzieje.. nie chce cyca... a marudzi. dzis umkneło mu jedno karmienie. juz nie moge oglądać czegoś w czasie karmienia bo się odwraca do kompa... no i w nocy. I JA DURNA NARZEKAŁAM ZE ZASYPIA NA PIERSI!! teraz po jedzeniu nocnym zaśnie, ale budzi sie po 10min i popłakuje, stęka... i czasem usypiam go z godzinę... to trwa obecnie 3 dni. ciekawe kiedy mu przejdzie. nio i je częsciej. teraz sie kimnął matka może zjeść,

no ale przyznacie że dziwna pogoda jak na listopad. o tej porze to ja zawsze w kurtce zimowej chodziłam, a teraz w bluzie. w sumie nie narzekam, wczoraj mielismy długi przyjemny spacer. choć dzis ponuro..

Ja właśnie tule pachnąca główkę która usypia mi na ramieniu. Zmęczone dziecko było szaleństwem na macie z matką i gadaniem do misia. Naprawdę do niego gadala bo jak zmieniałam jego położenie to go odnajdywala wzrokiem i nawijala :D
Mam tylko dylemat bo o 12.30 pora karmienia, a ja się tak ładnie zawiazalam. Szkoda mi ja budzić za jakiś czas. Ładnie rośnie to chyba juz nie musi tak co 3h jeść?
Piekny widok z poprzedniej zimy miałaś Mamo B. Też lubię takie piekne, wyraźne pory roku.
Kum niestety wchodzisz z ten wiek że wszystko rozprasza. Ja też nie zawsze mogę nawet komórki używać bo mloda lubi w świecące okienko się gapic.

no to chyba trzeba przeczekać. czyli można się pocieszać, że minie nie długo?!

elifit zdrowia dla was. może jej nie zarazi, ma twoje przeciwciała.

Mamo B dzięki:thumbup:
Ja tam zimy nie lubię, ale jeśli już ma być to właśnie taka ze śniegiem białym i puszystym, a nie jakaś popierdółka, szaro buro i deszczowo.

kum widzę ze w końcu ktoś ma taką pogodę jak ja.
Mam wrażenie ze ten listopad póki co ładniejszy u nas niż wrzesień.

Elifit zdrówka i cierpliwości;)

reklama
A my juz po spacerku. Słoneczko pieknie świec tylko od czasu do czasu zawieje ale ogólnie super. Ja dopiero zjadłam śniadanie a maly szaleje na macie.
Dostałam rano @,ale narazie nie jest zle bo nawę brzuch nie boli.

Do góry