reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Hej :)

Za chwilę padnę i się nie podniosę :/

Chciałam zachowanie małej na skok zwalić, ale to chyba ząbki idą. Obudziła się o 4 i śpiewa, gada i gapi się na mnie tymi swoimi oczętami ;) grrrrr dostała mleko, pielucha świeża i nic, nic, nic. Wstałam dziś wcześniej od męża :/
Mała dziś już 3 kupy zrobiła (zwykle jest 1 dziennie lub 1 na 2 dni) i to dość rzadkie, więc obstawiam ząbkowanie..... Niech już wyjdzie, plisssss

Mamo bobasa śnieg?!?! Dobrze, że u nas jeszcze nic, bo wtedy Mati już w ogóle żyć by mi nie dał. Przypomnę, że od września na youtubie filmiki o mikołaju oglądamy :/

Lilla luuubię takie " w międzyczasie" :D :D
Ciasta, ciasta, mmmmmm. Sernik robić będę - o tak postanowiłam :) Z wiśniami, bo mam ochotę. Muszę tylko jakiś przepis znaleźć. Elifit, Ka.wo podsuniecie coś?

Aaaa wczoraj mój mąż przyniósł mi z pracy książkę Zawitkowskiego z płytą jest. Taki o GRATIS dostał dla Natalki :) A mama poczyta i podzieli się opinią :)

reklama
Super prezent dla Taty Natalki. U nas taka jesień

Załączniki

• 1415274343109.jpg
    1415274343109.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 48
Elifit u mnie to samo, także wybaczcie, ale ostatnio krótko, czytam i spadam.. Młody dziś zrobił piątą kupę (zawsze są góra 3).. Ta ostatnia zielona i ze śluzem, a nic nie zeżarłam - chyba, że oczami te Wasze pyszności. W nocy znowu sajgon, spaliśmy razem, bo nie mam siły wstawać po 20 razy.. Jestem wykończona:baffled:

Z efektów skoku - Adaś coraz sprawniej się przekręca, ładnie chwyta i obraca w dłoniach zabawki i obczaił, że stopy też są dobre do chwytania. Poza tym jest nieodkładalny (chyba, że świeżo po żarciu), marudny, pakuje wszystko do buzi i ślini się litrami, no i jest jeszcze większym fanem cycków niż był..

Jagódka z tym ostatnim to jak nastolatek :)

Lusia je i się czasami zakrztusi to odkasłuje i baki puszcza w tym samym czasie. Śmieszne. Chyba druga dzisiaj kupa poszła :D

Ostatnia edycja:
Hej!

U nas tez skok. Wczoraj mialam fatalny dzien. Dzis sie wyspalam wiec jest ok.

Gosia - nagralabym filmik dla Bartka, ale obawiam sie, ze przetlumaczylby to na same wulgaryzmy :p nie wiem, czy filmik o jeczacyn dasiu nadaje sie do publikacji, ale moze nagram go jak guga w milszym tonie :p

Byla mowa o stopkach - Das oglada w kapieli, a od wczoraj pcha do buzi ;)

Co do diety - ja po 5 mc sprobuje z marchewka. Kupilam w rossmannie kilka stoiczkow. Jezeli nie znajde zaufanych warzyw bede podawala sloiki. Zima to kijowa pora na zakup warzyw.

Nie wiem co jeszcze mialam napisac...

Tusiaczku Kossakowskiego? Wywiad kiedyś z nim był i on właśnie też poddał się takiemu eksperymentowi :tak:

Kurcze Wy już słoiczki macie, a ja nic :-( Nawet łyżeczki nie kupiłam..... No ale mi się nie spieszy, Natalka też zainteresowania nie przejawia. Chociaż może męża na szoping w wikend namówię ;-):-D

Lilla no fajny prezent :tak: Generalnie dyrektor męża nie ma dzieci, więc sam nie wie jakie perełki rozdaje ;-) Dla mnie chciał dać krem na ujędrnianie biustu, ale na szczęście zreflektował się z tym prezentem :-D:rofl2::-D

reklama
ech gdyby tylko starszy pozwolił mi bajki wyłączyć to też bym oglądała :sorry2:

Małgorzatkar pisałaś kiedyś, że Ola ma hulajnogę - 3-kołową? Chcę kupić chrześnicy i nie wiem jaką :-( 2 kółka z przodu czy z tyłu?

Do góry