reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Dzień dobry
Współczuję dziewczyny, może to pogoda na dzieci tak wplywa:-S
Hania zjadła o 4 i teraz wstała:)

Elifit oby udało się wyleczyć stulejke lekami

Mamo b mam nadzieje ze nocka ok:)

Makota jak ubierasz małego do spania
Pa pa zmykam do przedszkola

reklama
Graża za krótkie wędzidełko może być przyczyną nieopróżniania piersi do końca - Twoich zastojów. Im szybciej podetniecie, tym lepiej. to tylko cienka nieunerwiona błonka. Spokojnie przy takich problemach z laktacją podcinaj byle szybciej.
U nas nocka lepsza, tzn spałam ciągiem dłużej niż godzinę:confused2: Ja już nie szukam przyczyny i rozwiązania. Biorę do łóżka do siebie jak już zaczyna urządzać szybkie pobudki. Po karmieniu koło 3 udało mi się go odłożyć od łóżeczka i pospał tam dwie godziny, także sukces. Makota to jest normalne w tym wieku.
Karmię w dzień w klasycznej bez poduszek, bo Adam już na nie za długi. W nocy zazwyczaj na leżąco, jak usypiam w dzień, to też na leżąco.
A. pojechał z Dusią do okulisty, podobno straszna kolejka. Wczoraj udało się szybko u chirurga to dziś u okulisty posiedzą.
Kolejny szary deszczowy dzień przed nami:-( Nic mi się nie chcę, ale w planach prasowanie tony ubrań..

Jagodka - co jest normalne? Pobudki co godzine?
Agulam - na noc body z krotkim, pajac i lekki kocyk. U nas w nocy jest ok 19-20 stopni. Na dwor tez go dobrze ubieram, ale wczoraj A zgrzal sie w foteliku :(
Elifit - wspolczuje z powodu Aru. Dobrze, ze starsze dziecko jest w stanie pokazac, ze cos mu dolega

Adas boi sie odkurzacza :( ani odkurzyc, ani odciagnac gluty. Dobrze, ze jutro kontrola...

W grudniu mam impreze firmowa - niechze ten Das zasmakuje w kleiku...

Ogladam pns - sesja zdjeciowa na porodowce - dla mnie kiepskie wspomnienia...

Dzień dobry.
Juniorowi coś wczoraj się przestawiło i zasnął po 24 [emoji33]
Teraz jeszcze spi.

Mamo b jak u Ciebie?

Makota współczuje, mam nadzieje że Daś szybo wróci do normy [emoji42]
Elifit a co mówi lekarz?
My ostatnio pytaliśmy o siusiakowe sprawy to do roku mamy nie ruszać, ciekawe co po roku[emoji53]

Witam z katarem kaszlem i bolacym gardłem...Ola dziś wstała z lekkim katarkiem i zaropialymi oczami... Chyba dziś basen sobie podarujemy....
Makota moja tez się budziła co godzinę, obstawiam skok lub za zimno, bo pewnego dnia odkrecilam kaloryfer i mała obudziła się po 3 godz snu. Ona bardziej cieplolubna niż Ola.

Dzień dobry :)

Dziewczyny z tym budzeniem z krzykiem to u nas się nie zdarza, ale czytałam ostatnio o skokach i tam było, że w tym czasie się mogą zdarzyć takie sytuacje. Tj budzenie z krzykiem, niepokój po przebudzeniu, zupełnie tak jakby dziecku śniły się koszmary. :rolleyes:

Makota miłego dnia, mimo wszystko:)

Małgorzatkar dużo zdrówka:)

U nas znów pobudka o drugiej i o siódmej Mały Bohater wstał. To już trzeci dzień z kolei tak. Oby tak zostało. Miałam iść na szczepienie dzisiaj i po receptę, ale Dzieć odmówił współpracy. Trudno daruję mu dzisiaj. Jutro pójdziemy na wizytę a szczepienie za tydzień. Może do tej pory ząbki wyjdą te co mają wyjść:o
Miłego dnia

reklama
Doti przepisała maść stetydową.
Ach te siusiakowe sprawy. Nowa szkoła mówi nie oklejać do 2 rż. Powinien się napletek sam odkleić. Około 3 rż powinno móc ściągnąć napletek z żołędzia. U nas do końca się nie da :( mam nadzieję że kuracja sterydami pomoże bo inaczej czeka go operacja pod narkozą :(

Ostatnia edycja:
Do góry