reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Dzień dobry :-)

Mąż wybył z synkiem do prababci. Córcia śpi. Ja miałam sprzątać :-D No to posprzątałam zabawki i na bb siedzę :-D:-D

Lilla dlaczego ja myślałam, że z okolic Lublina jesteś? Tak jakbym tych opisów pod awatarem nie umiała przeczytać, hmmmm ;-)
Natalka też budzi się z płaczem, ale wtedy siup smoczek do buzi i śpi dalej :tak:
Ja chyba z farby do włosów nie zrezygnuję - chyba siwiuteńka babcia by ze mnie była ;-)

Kum gratki mieszkania :-)
Graża nie mam pojęcia o tej klatce :-( I oby Wam się już wszystko ułożyło :tak:

No to idę chociaż pranie wstawić, żeby nie było, że nic nie robię ;-):-D

reklama
Graza a badania jakieś robił czy tak na oko stwierdził? Trzymam kciuki i mam nadzieję, że to jednak nie to!

Michalina napisałabym, że znowu jakby o Witku czytała, ale to już się nudne robi ;) a jak Ci Mela śpi w nocy?

Ostatnio jak mnie tak długo migrena męczyła to się kładłam do łóżka z małym na karmienie i zaczął tak zasypiać. Plus jest taki, że nie muszę walczyć z usypianiem i mogę się zdrzemnac w dzień, ale minus, że w nocy on tez tak chce i nie daje się odłożyć do łóżeczka :/

Smoczek już teraz też u nas nie działa

Cześć

U nas tez pogoda okropna,leje i wieje...

Życzę poprawy humoru wszystkim smutaskom:)

Prezenty juz mam dla wszystkich,dziś było 3 kurierów, na szczęście bo juz miałam stresa;)

Hania tez się coś ostatnio wybudza często,i płacze jakby zły sen miała.przeważnie pomaga smok,no chyba ze pora jedzonka to wtedy tylko mlenio:)

Starszyzna się smarka i pokasluje:/

Ja czekam na męża bo pojechał do mamusi po wędzone kielbaski i jedziemy po zapasy sloiczkowe dla małego. Wezmę troche gerbera,hippa i bobivite. Zalezy co mi podejdzie.

Maly znów w czasie snu strasznie się rozplakal....

Witaj się i ja. Uważam ze doba jest za krótka dla mnie. Nic nie zdążę zrobić a już koniec dnia.
Młoda codziennie uczy się nowego. Dzisiaj zaczęła piszczać na widok psa.
gratki domu, końca i początku remontu, dobrych wyników badań.
Pozdrawiam z deszczowej Gdyni :)

U mnie też doba zdecydowanie za krótka, szczególnie dziś. Sama nie wiem jak to się stało że już wieczór?! :p ???

Dzięki za wszystkie miłe słowa. Grudzień na szczęście nie będzie trwać wiecznie :p

U mnie też deszcz. Beznadzieja świąteczna...

Chorowitkom zdrowia życzę <3

Smutnym mnóstwa pozytywnych myśli i zdarzeń :-)

Duzo dzis ogarnelam, ale dziecka ogarnac nie moge...

Krzyczy, placze, smieje sie, krzyczy, placze, smieje sie :o

Mam jeszcze kuchnie i pokoj do ogarniecia, ale przy tym ryku szczerze watpie :/

M walczy bez skutku

Witam
Dziś nie ogarniam dziecia... Jak się spodobało siadanie tak nie polezy chwili tylko drze się... Obraca się prawie na brzuch i tez się drze...i jojczy... Dobrze ze juz śpi, a właściwie obie śpią... Głowa mi.pęka, prasowanie się czai, prezenty nie zapakowane, bo papier kupiłam, ale taśmy klejącej juz nie, mam tylko klej w sztyfcie, taśmę malarską i szarą, a no i izolacyjna...ehhh

Chorowitkom zdrówka
Kredytu gratuluję, remontu nie zazdroszczę, oby jak najszybciej poszedł i oby założony budżet wystarczył

reklama
Do góry