reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lista lutowych mamuś

Hej, wszyscy sie bycza na zielonej trawce :) dlatego taka cisza w eterze ;D Super Ci, ze widzialas znowu dzidzie, ja wybieram sie w przyszlym tygodniu i mam nadzieje, ze tez bedzie ok. A te kopniaczki to w ogole rewelacje, gdzie je najczesciej czujesz? Ja na razie z zakupami sie wstrzymuje, ale mysle, ze jak bede na urlopie to pewnie pekne i cos zaczne kupowac :laugh:

reklama
To ja wkleję zdjęcia mojego brzdaca ale zrobione w połowie lipca
teraz szkrabik pewnie podrósł za 2 tyg po kolejnej wizycie postaram sie doczepić kolejne
no i może przy okazji dowiem się czy synuś czy córcia!!! Pozdrowionka dla wszystkich mamuś w ten pochmurny dzien!!! :)

dzidzia5xq.jpg

Pierwsze zdjęcie

dzidzia1jpg4nx.jpg

Kolejna fotka mojego szkraba  :D

Ale cudenka. Jaka to bedzie frajda dla naszych dzieciaczkow ogladac takie fotki po latach. Szkrabik teraz pewnie ma teraz przynajmniej z centymetr wiecej. Byle do przodu.
A u mnie dalej upalnie wiec przesylam Wam i malenstwom duzo sloneczka.

Ah tetka daj nam trochę tego słonka jak ja ci zazdroszczę też chce słonka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sliczne to bobo ;D ;D moje jest calkiem podobnenarazie
fajnie macie,ze czujecie swoje brzdacew,ja jeszcze nic, :( leniuszek z tego mojego dzidziusia

U nas nadal zimno, chociaż słonko świeci, to wieje tak, że chce człowieka przewrócić. No i dostałam dwa nowe ubrania na ciążę. Konkretniej to sama je sobie kupiłam, ale za fundusze mężula. I załapałam się na pracę w herbaciarni jako sprzedawczyni, do 31 stycznia. W biurze musiałabym spędzać 9 godzin, w dodatku przed komputerem a tutaj jedynie 6 godz, w dodatku cały czas siedzę, o ile ktoś nie będzie czegoś chciał. A tam jest ruch akurat mały, więc cóż, będę leniuchować i się nudzić przez sześć godzin od ósmej do czternastej.

Izzabela fajnie ze masz nowa i mniej meczaca prace. Gratulacje. Leniuchuj, leniuchuj, potem pewnie nie bedziemy wiedzialy w co rece wlozyc, o spaniu nawet nie wspominajac :laugh:

cześć dziewczynki!

Ja mam termin na 20 lutego 2006 i już nie mogę się tego momentu doczekać,
mam ogromne obawy czy sobie poradzę z pielęgnacją dzidzi a jak myśle o porodzie to mam gęsią skórkę.
Ale jestem pozytywnie nastawiona i szczęśliwa.

Witaj ida7, wszystkie mamy pewnie takie same odczucia, ale nie my pierwsze i nie ostatnie :laugh: Najwazniejsze to byc dobrej mysli. Pozdrowionka dla Ciebie i malenstwa.

reklama
Dziewczyny, rozpoczęłam dwa dni temu drugi trymestr! To już czwarty miesiąc :) Jestem strasznie szczęśliwa. Mąż proponuje mi jutro do poniedziałku wyjazd na Mauzry, ale niespecjalnie mi się chce. Szczególnie, że z tego co wiem z polskiej telewizji, to pogoda tam jest niespecjalna. U nas też raczej buro i ponuro niż ładnie. Dziewczynki idę na zakupy. Zrobię dzisiaj szaszłyki drobiowe z ryżem zabarwianym szafranem - mrr...

Do góry