reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lista Obecności Na Urodzinach:):)

karteczkowa akcja dla mam:

• z pierwotnej, uakyualnionej listy

Głosów: 7 24,1%
  • które wyrażą chęc do 30 stycznia

Głosów: 22 75,9%

• Wszystkich głosujących
    29
reklama
Dziewczyny bardzo proszę o aktualną listę jak najprędzej. Pisałam już, że chciałabym zrobić nietypowe kartki, ale przy moim choróbsku nie wiem czy dam radę - na dodatek nie wiem ile ich ostatecznie ma być.

Bardzo proszę o podesłanie aktualnej listy na ivka76@interia.pl

DZIEWCZYNY MOZE NIE ZALATANA TYLKO CZEKA NA AKTUALIZACJE PO CO WAM LISTA ZE STARYMI ADRESAMI DO KONCA MIESIACA CHYBA MAJA SIE ZGLASZAC MAMY NA LISTE OBECNOSCI I WTEDY ZOSTANIE ULOZONA NOWA LISTA:tak:

dziewczynki jezeli chodzi o mnie to mam mały problem zwiazany z adresem i nie wiem jak to rozwiazac........:no: :no: :confused: :confused: wiem ze lista musi byc gotowa najpozniej do konca stycznia a my
mamy zamiar sie przeprowadzic na nowe mieszkanie od poczatku marca ......tylko ze jeszcze nie moge podac nowego adresu bo nie mam jeszcze nic na oku wszystko sie okaze w lutym
i w tej sytuacji nie mam zadnego dobrego pomyslu ....moze podam wam adres mojej siostry ...ktora mieszka bardzo blisko nas:confused: :confused: :confused: ....

zgadzam sie z toba kasiula matula ......

ivka76 ..jezeli czujesz ze sie nie wyrobisz ...to moze zanim dostaniesz ostateczna liste......mozesz zaczac robic karteczki dla tych osob ktore sa na MOJEJ LISCIE OBECNOSCI:):)....bo przeciez zaadresowac pozniej koperte to nie problem .......a jaest na niej juz ponad 20 chetnych na 100%.....

to niezły pomysł tak przynajmniej masz pewny adres u siostry jeśli i ona nie zamierza sie przprowadzać ;-)

reklama
a tak apropo chciałam rozstrzygnac pewna sprawe dotyczącą własnie rozszerzenia listy urodzinowej (zamiescilam tez ta wiadomosc w watku z lista chetnych na karteczki urodzinowe)........
no bo co jak co ale to są nasze adresy.......i wpisanie nowych uczestniczek powinno byc decyzja wszystkich z nas......
ja nie chce być w tej chwili osobą ktora wpisze lub nie wpisze nowej chetnej na liste ....bo nie jestem do tego upowazniona .......zapewne KingaP tez nie chce byc w takiej sytuacji.....dlatego zeby nie bylo zadnych niejasnych sytuacji wszystkie powinnysmy w tej sprawie cos postanowic......:)

Do góry