reklama
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
to my z Toskiem też chcemy sie dołączyć :-)
ivka76
Fanka BB :)
Dziewczyny bardzo proszę o aktualną listę jak najprędzej. Pisałam już, że chciałabym zrobić nietypowe kartki, ale przy moim choróbsku nie wiem czy dam radę - na dodatek nie wiem ile ich ostatecznie ma być.
Bardzo proszę o podesłanie aktualnej listy na ivka76@interia.pl
Bardzo proszę o podesłanie aktualnej listy na ivka76@interia.pl
felqua
Fanka BB :)
Ja tez blagam wprost o liste bo sie doprosic nie moge ( Kinga chyba strasznie zalatana)- felqua@gmail.com
K
kasiula matula
Gość
DZIEWCZYNY MOZE NIE ZALATANA TYLKO CZEKA NA AKTUALIZACJE PO CO WAM LISTA ZE STARYMI ADRESAMI DO KONCA MIESIACA CHYBA MAJA SIE ZGLASZAC MAMY NA LISTE OBECNOSCI I WTEDY ZOSTANIE ULOZONA NOWA LISTA

tereskaa
Mamusie Marcowe '06
dziewczynki jezeli chodzi o mnie to mam mały problem zwiazany z adresem i nie wiem jak to rozwiazac........
wiem ze lista musi byc gotowa najpozniej do konca stycznia a my
mamy zamiar sie przeprowadzic na nowe mieszkanie od poczatku marca ......tylko ze jeszcze nie moge podac nowego adresu bo nie mam jeszcze nic na oku wszystko sie okaze w lutym
i w tej sytuacji nie mam zadnego dobrego pomyslu ....moze podam wam adres mojej siostry ...ktora mieszka bardzo blisko nas
....
wiem ze lista musi byc gotowa najpozniej do konca stycznia a mymamy zamiar sie przeprowadzic na nowe mieszkanie od poczatku marca ......tylko ze jeszcze nie moge podac nowego adresu bo nie mam jeszcze nic na oku wszystko sie okaze w lutym
i w tej sytuacji nie mam zadnego dobrego pomyslu ....moze podam wam adres mojej siostry ...ktora mieszka bardzo blisko nas
....tereskaa
Mamusie Marcowe '06
zgadzam sie z toba kasiula matula ......
ivka76 ..jezeli czujesz ze sie nie wyrobisz ...to moze zanim dostaniesz ostateczna liste......mozesz zaczac robic karteczki dla tych osob ktore sa na MOJEJ LISCIE OBECNOSCI
....bo przeciez zaadresowac pozniej koperte to nie problem .......a jaest na niej juz ponad 20 chetnych na 100%.....
ivka76 ..jezeli czujesz ze sie nie wyrobisz ...to moze zanim dostaniesz ostateczna liste......mozesz zaczac robic karteczki dla tych osob ktore sa na MOJEJ LISCIE OBECNOSCI
K
kasiula matula
Gość
to niezły pomysł tak przynajmniej masz pewny adres u siostry jeśli i ona nie zamierza sie przprowadzać ;-)
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
tez mam taką nadzieje ;-) ;-) w razie gdyby nie to odsyłam do wątku w ktorym mogą się wszystkiego dowiedziećmam nadzieje ze te dziewczyny ktore chca sie dopisac do naszej akcji wiedza dokladnie o co w niej chodzi ;-)
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-marcu-2006r-f78/co-ty-na-lista-urodzinowa-5890/
reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
a tak apropo chciałam rozstrzygnac pewna sprawe dotyczącą własnie rozszerzenia listy urodzinowej (zamiescilam tez ta wiadomosc w watku z lista chetnych na karteczki urodzinowe)........
no bo co jak co ale to są nasze adresy.......i wpisanie nowych uczestniczek powinno byc decyzja wszystkich z nas......
ja nie chce być w tej chwili osobą ktora wpisze lub nie wpisze nowej chetnej na liste ....bo nie jestem do tego upowazniona .......zapewne KingaP tez nie chce byc w takiej sytuacji.....dlatego zeby nie bylo zadnych niejasnych sytuacji wszystkie powinnysmy w tej sprawie cos postanowic......
no bo co jak co ale to są nasze adresy.......i wpisanie nowych uczestniczek powinno byc decyzja wszystkich z nas......
ja nie chce być w tej chwili osobą ktora wpisze lub nie wpisze nowej chetnej na liste ....bo nie jestem do tego upowazniona .......zapewne KingaP tez nie chce byc w takiej sytuacji.....dlatego zeby nie bylo zadnych niejasnych sytuacji wszystkie powinnysmy w tej sprawie cos postanowic......
Podziel się: