reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

:-) Ataata bardzo chętnie spadne z tej listy a wtedy pociągne WAS wszystkie za sobą żeby nie było mi smutno samej:tak:

Buzi@k już nie długo pewnie dostaniesz raport i oby to nie były dane do listy testowania;-) Ale jeszcze z tydzień musze czekać aż sprawa się wyjaśni a z natury jestem niecierpliwa strasznie:-) Jak tam Twoje staranka ?:)

reklama
To ja też się zapisuje:laugh2:, ale u mnie ciężko powiedzieć kiedy będę testować:confused:, bo nie wiem kiedy mnie @ złapie po tym wszystkim :-(

Ale bardzo chętnie się dołączę :tak: tyle, ze bez daty ;-)

A nóż widelec uda mi sie teraz :-p;-)

:-) Ataata bardzo chętnie spadne z tej listy a wtedy pociągne WAS wszystkie za sobą żeby nie było mi smutno samej:tak:

Doticzka to ciągnij mocno, tylko nam rąk nie pourywaj...;-) :-D :laugh2: :wink: :-p

Shiraaine @ już Cie nie dopadnie, bo wcześniej Doticzka Cie pociągnie za sobą..;-)

Ewcia81 mam nadzieje, że pochwalisz sie II kreseczkami..:tak:

Ataata, Ewa-Krystyna i wagnies obiecuje że jak się uda to wyciągne Was z tego watku z całej siły, ale rączek nie pourywam:D chociaż mogę wyciągnąć za 2 łaptki albo za 2 nóżki od wyboru do koloru ważne żeby przezucić z wątku starających do zafasolkowanych co nie?;) No ale testowanie przede mną a razem ze mną testuje Ewa-Krystyna wiec jak we dwie bedziemy wszystkich przeciągać do fasolkowego wątku to na pewno damy rade:D

Nie wytrzymałam i zrobiłam test przed chwilą i wyszły 2 kreski:szok: ale jakieś dziwne i nie wiem co mam myśleć :zawstydzona/y: a wyglądały tak -> / I <- czyli jedan była różowa i prosta a druga blado szara i na skos tak jak by:eek: i co to znaczy ?:confused: bo ja się zamotałam:-)

Hejjjj laseczki !! Nie bylo mnie sporo czasu.Jezzzzuuuuu jak pomysle ze musze przecvzytac wszystkie wasze posty to zimny pot mnie oblewa :szok:
Doticzka jeszcze Ci nie gratuluje,zeby nie zapeszac ale juz sie ciesze razem z Toba !!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry